agriw parašė:
Tai jeigu paskaičiuota mažesnė suma antrais metais, tai vistiek negausiu mažiau minimalios, teisingai?
Neseniai apie tai kalbėta buvo, tai taip, turėtų mokėti minimalią.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįagriw parašė:
Tai jeigu paskaičiuota mažesnė suma antrais metais, tai vistiek negausiu mažiau minimalios, teisingai?
Sveikos, gal esate kuri susidūrusi ir galite patarti. Esu VPA atostogose ir gaunu išmoką už antrus metus apie 500eur, šiuo metu laukiuosi antro, kaip bus su NGA ir VPA išmokomis, jos turėtų ženkliai sumažėti? Alga į rankas būdavo apie 1200. Gal tada labiau apsimoka VPA atostogas už pirmąjį vaiką perleisti tėčiui?
Cavy parašė:
Man paskaiciavo 347 eur pasirinkus 24 men
indrakav parašė:
Sveikos, gal esate kuri susidūrusi ir galite patarti. Esu VPA atostogose ir gaunu išmoką už antrus metus apie 500eur, šiuo metu laukiuosi antro, kaip bus su NGA ir…
O ką darysite nutraukusi vpa, eisite dirbti? Pildant vpa prašymą, paspaudus skaičiuoti palankesniu būdu, gausite tą patį. Tik dėl nga gal kas pakomentuos.
AsSaSG parašė:
Sveikos. Paskaiciavo Sodra vpa ismoka. Sodroj pildziau 18 men, pas darbdavi 24 men. Kur nurodyta suma ant popieriau, tai tiesiog minusuoti 21proc ir bus suma "i ran…
Tai, kas paskaičiuota minusuoti 21proc. Pirmus du mėn didesnė suma bus(gali varijuoti nuo einamų mėnesio dienų).
Cavy parašė:
O ką darysite nutraukusi vpa, eisite dirbti? Pildant vpa prašymą, paspaudus skaičiuoti palankesniu būdu, gausite tą patį. Tik dėl nga gal kas pakomentuos.
Sakyciau puikiai gaunasi, nes i vidurki ieina ir nestumo-gimdymo ismoka, kas man pakele vpa ismokos vidurki
agriw parašė:
Sveiki, o gal kas žino kokia yra minimali vpa išmoka?
440 eur popierine arba 413 eur i rankas, jeigu taikomas NPD.
Unskilledworker parašė:
Sveikos, gal žinote, kada ketvirčio vidurkiai pateikiami? Uždirbu virš 'lubų', vaikas gims vasario mėn. Ar VPA išmoka bus skaičiuojama pagal 2024 m. IV ketvirtį ar …
Turėtų skaičiuotis iki 2024m gruodžio
Sveiki, vaikui sausi sueina 18men.
Išmoka man jau nutraukė 11.28 diena,
Vyras atostogų neis dviems mėnesiams nes dirba ne lt.
I darba grysti negaliu nes vaikas dar nelanko darzelio.
Ar galiu nelaukti sausio mėnesio ir jau dabar iseiti is darbo ir stoti i uzt ? Ir ar priklausytu išmoka nedarbo ?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai