simonne parašė:
OJ, o as Saltiniu g (ties Saltiniu ir Aguonu sankryza). keista, kad dar nesusitikom![]()
as gyvenu saltiniu namuose, o tu kur?
simonne parašė:
OJ, o as Saltiniu g (ties Saltiniu ir Aguonu sankryza). keista, kad dar nesusitikom![]()
dorime parašė:
geras :). tai mums butinai reik susipazinti. nes vaikstom ta pacia gatve, abivi pilvotos
gal jau n kartu susitike buvom, nes ziema priesais saltiniu namus masina palikinejau, bo musu gatve visa apspinga buvo, tai su savo masiniuku neuzvaziuodavau ant tu pusnu
simonne parašė:
geras :). tai mums butinai reik susipazinti. nes vaikstom ta pacia gatve, abivi pilvotosgal jau n kartu susitike buvom, nes ziema priesais saltiniu namus masina…
tai as ir su vaiku ir su pilvu;)
mes dazniausiai vidiniam kieme bunam, o kai migdomes, tai suku ratus saltiniu gatve.
ar eisi I nestukiu svente, as galvoju uzsiregistruot
simonne parašė:
Sprintere, tikrai gera tema uzvedei. su kaimynais susipazinsim nors![]()
Aciu
IvaZ parašė:
aš irgi pati gimdžiau, bet su daktaru nesitariau... greičiau jis mane pasikvietėnes aš ten nėštumo priežiūros lankiausi, tai tas pats gydytojas pasakė atvažiuot…
As maitinau mp pilnai iki 6 men, o dukrytei buvo tik 5 ir pastojau
tad man mp aciu D nuo nestumo nesaugojo. Ir toliau sekmingai maitinau, nors daktarai ir gasdino kad zindymas gali pakenkti, taciau stengiausi daugiau ilsetis ir gerai maitintis ir viskas super.
IvaZ parašė:
aš irgi pati gimdžiau, bet su daktaru nesitariau... greičiau jis mane pasikvietėnes aš ten nėštumo priežiūros lankiausi, tai tas pats gydytojas pasakė atvažiuot…
O pas koki gydytoja lankeisi?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai