2019.06.10 23:03 (prieš 6 m.)
domaram parašė:
Man skaudžiausia ir didžiausias smūgis, nes 2 valandos prieš persileidimą dar mačiau plakančią širdelę, dar sakė, kad nieko baisaus nemato, išskyrų kraujingų nebuvo…
Uzuojauta del nelaimes, puikiai suprantu, kaip jauciates. Ramybes, stiprybes ir optimizmo. Man persileidimas ivyko 21 savaite, buvo kaip normalus gimdymas, su 6 valandu saremiais, kuriu metu, zinodama kuo viskas baigsis ir judesiukus jutau, ir sirdele plake iki paskutines minutes. Zinokit, is pradziu bus visaip, bet ilgainiui tas geliantis skausmas praeis. Man 3 menesiai po nelaimes, nesibaiminu kalbet apie tai, jau be asaru. Pirma menesi buvo ups&downs, antra panasiai, bet atejo vasara, grizo jaukumas, jukumas ir ramybe, tikrai😊 Viskas bus taip, kaip turi buti, ir bus gerai, svarbiausia, su sekanciu nestumu neforsuoti (pati is pradziu norejau kuo greiciau pastoti), pailsekit, sustiprekit, pasportuokit, idekit saulej, isgerkit vyno su draugem, prisivalgykit ledu, zodziu, dziuginkit pati save, kol dziaugsmas gyvenimui sugris🥰