2019.06.10 20:36 (prieš 6 m.)
domaram parašė:
Kokia jūsų patirtis, ar sunkiau pastot po persileidimo? Po kiek laiko bandėt vėl? Jaučiu, kad žaizdą užsigydysiu tik, kai vėl pastosiu
Pirmo echoskopo metu (buvo 10 savaičių) ginekologė visa iš veido išėjus pasakė, kad vaikas yra, bet širdelė neplaka. Per ašaras vos mačiau kelią, po to laukė nerimas ar natūraliai pasišalins, bet galiausiai atliko abraziją du kartus, nes per pirmą kartą viskas gerai neišsivalė. Jaučiau didelę kaltę, tuštumą, jaučiausi labai prislėgta, o žiūrint į echoskopo nuotraukėlę (paprašiau kad man atiduotų) išvis plyšo širdis. Bet laikas padarė savo, susigyvenau su skausmu, truputį su vyru pakeliavome, ir maždaug po trijų mėnesių galvojom pamėginti dar kartą(bet bandymai buvo tokie nerimti, nesekant ovuliacijos, kada norim tada) . Ir tikrai žinau kad dar turėjau ankstyvųjų persileidimų, kol galiausiai nuo pirmosios netekties praėjus pusei metų vėl išvydau du brukšnelius. Šįkartą gerokai ankščiau nuėjau pas ginekologę, ir kai man pasakė kad širdelė plaka viskas tvarkoje, tada verkiau iš laimės
Dabar mano stebuklėliui pusę metų
Taip kad laikykitės, būkit stipri, ateis šviesa ir į Jūsų namus ir džiaugsitės savo mažyliu
Ne šiaip sau mums gyvenimas duoda tokius išbandymus, pažvelkit iš kitos pusės, pasimėgaukite vasara, su vyru romantiškai leiskite laiką ir pamatysite neužilgo vėl aplankys Jus laimė. Tikrai nuoširdžiai to Jums linkiu