Suvalke parašė:
Ar galiu paklausti kas nutiko? Kodėl netekote net trijų vaikučių?
Gimdos kaklelio nepakankamumas. Vaisius priauga, tam tikra svori, ir kaklelis veriasi.
Suvalke parašė:
Ar galiu paklausti kas nutiko? Kodėl netekote net trijų vaikučių?
Gimdos kaklelio nepakankamumas. Vaisius priauga, tam tikra svori, ir kaklelis veriasi.
SunMoon parašė:
Gimdos kaklelio nepakankamumas. Vaisius priauga, tam tikra svori, ir kaklelis veriasi.![]()
O apie apsiuvimą negalvojot?
SunMoon parašė:
Gimdos kaklelio nepakankamumas. Vaisius priauga, tam tikra svori, ir kaklelis veriasi.![]()
Norėjau paklausti, su dvynukais jus buvote planiškai pasiūta juosta?
Stebuklo laukiant parašė:
O apie apsiuvimą negalvojot?
1nestuma, siuvo extra 23sav-iskrito virkstele.
2nestuma, 16sav planinis apsiuvimas. Isplese juosta. 20sav su A dvyniu persileidau, liko B dukryte, istempem menesy tik
Dabar, esu apsiuta LP budu 🙏 paskutine, mano viltis🙏
tygra parašė:
Norėjau paklausti, su dvynukais jus buvote planiškai pasiūta juosta?
Taip, planiskai. Bet, su GKN negalimas, daugiavaisis nestumas ir 16sav, per velai apsiuvo. Reikia, iki 12sav apsiuti. Gydytoju klaidu, buvo daug
Merginos, skaitau skaitau visu musu istorijas ir tai, kaip isgyvenam netektis ir kazkaip sazine eme griauzt. Beveik 6 savaites, kai gime negyvas musu berniukas, o mes su vyru jau buvom isvaziave pakeist aplinka, paatostogaut ir prapust galvas prie juros. Sugebejom ir juoktis, ir juokaut, net masinoj dainuot klausant radijos patinkancias dainas... o dabar atrodo, kad neturetu but taip linksma. Nors is kitos puses jauciuos taip, kad bunant prie juros, ziurint i jos ramybe, stebint dangumi plaukiancius rudeniskus debesis ir klausantis pusu osimo galutinai paleidau savo angela ❤️ Net ne taip sunku buvo ziuret i kitas laimingas seimas su vaikuciais. O dabar vel galvoju, kad - juk tiek mazai laiko praejo po netekties, as juk motina, ji isnesiojau, pagimdziau, palaidojau ir po 6 savaiciu (ryt 6 savaites bus) man buvo linksma, taip nuosirdziai prisijuokem su vyru, akys vel spindejo is laimes, o tureciau liudet ir gedet maziuko. Kazkokie dvejopi jausmai apeme, kad elgiuosi ir jauciuosi taip, kaip netureciau jaustis ir elgtis. Norejau cia parasyt ir pasipasakot, ir iskart ramiau sirdy padidare.
Aushriuks parašė:
Merginos, skaitau skaitau visu musu istorijas ir tai, kaip isgyvenam netektis ir kazkaip sazine eme griauzt. Beveik 6 savaites, kai gime negyvas musu berniukas, o m…
Kiekviena mūsų išgyvena savaip. Nėra jokios taisyklės, kiek mes turim liūdėti. Džiaugiuosi už jus, kad tinkamai išliūdėjot ir neužstrigot toje netektyje, o sugebėjot gyventi toliau 🌷 Niekada nelyginkit savo skausmo, liūdesio ar gedulo su kitais, tai labai individualu. Jūs neprivalot jaustis kitaip negu jaučiatės 🙏🏻
rugiulaukai parašė:
Kiekviena mūsų išgyvena savaip. Nėra jokios taisyklės, kiek mes turim liūdėti. Džiaugiuosi už jus, kad tinkamai išliūdėjot ir neužstrigot toje netektyje, o sugebėjo…
Aciu Jums labai, nuraminot. Kaip gerai, kad yra si grupe ir galim visais sirdies skausmais pasidalint (aisku, geriau butu, kad jos isvis nebutu 🙏). Stiprybes mums visoms sirdyse auginant savo angelus. Tikiu, kad musu angeliukai nenori, kad gyventume vien tik ilgesy, liudesy ir asarose ❤️
Foruma skaičiau ilgai, tačiau pati parašyti nedrysau. Nėra nieko skaudžiau, kai turi gimdyti ilgai laukta savo angeliuka ir žinoti, kad jo neteksi, kad neauginsi, nematysi...pradedi kaltinti visus ir klausti už ka man? kodėl dievulis padovanoja ilgai laukta leliuka o poto atima? Kodėl visiems draugams, pažystamiems gimsta vaikai be jokiu sunkumu?Buvo begalo skaudu nes po tokiu netekčiu iškyla milijonas klausimu, kad gal nelemta tau buti mama..labai noriu vyti ir tokiu minčiu neturėti. Su savo angeliuku atsisveikinau prieš 1,5 mėn tačiau pažiūrėti į jį neišdrysau tik žinau, kad jis buvo tobulas. Man po gimdymo Santarose nesiūlė jokio psichologo haha gal pasirodžiau labai stipri, tačiau taip nebuvo tada. Tiek laiko praėjus aš taip ir neapsilankiau pas psichologa.Stengiuosi tvarkytis pati, buvo laikas, kai išverkiau labai, faktas apie tai kalbant visada graudinuosi. Merginos, moterys noriu visoms nuoširdžiai palinkėti sulaukti savo mažiuku, mes viska ištvertume, jeigu tik žinotume, kad viskas bus gerai🙏
SunMoon parašė:
1nestuma, siuvo extra 23sav-iskrito virkstele.
2nestuma, 16sav planinis apsiuvimas. Isplese juosta. 20sav su A dvyniu persileidau…
Vėl laukiatės?
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai