cackyte parašė:
Mielai pasidalinčiau schema, bet jos neturiu. Viena ponia davė pavyzdį ir pagal jį nėriau. Pradėjau nuo galvos. Išnėriau 4 akių pynutę ir ją sujungiau. Tada nėriau …
gerai, labai lauksiu nuotraukyciu ;)
cackyte parašė:
Mielai pasidalinčiau schema, bet jos neturiu. Viena ponia davė pavyzdį ir pagal jį nėriau. Pradėjau nuo galvos. Išnėriau 4 akių pynutę ir ją sujungiau. Tada nėriau …
gerai, labai lauksiu nuotraukyciu ;)
saule245 parašė:
Sveikos mamytesnoriu nerti sia suknelyte, reikia patarimo koki siula ir vaseli pirkti
esu nerusi, tik labai jau seniai
![]()
Sveika, as rekomenduociau Filetta medvilne, ji labai maloni, minksta, smagiai su ja neriasi. Vaselis lyg tais 2.5, bet bijau pameluot, buna parasyta ant siulo etiktes koks tinkamas
Mylimuka parašė:
Sveika, as rekomenduociau Filetta medvilne, ji labai maloni, minksta, smagiai su ja neriasi. Vaselis lyg tais 2.5, bet bijau pameluot, buna parasyta ant siulo etikt…
Aciu :))
Nerkime vištytes kartu
Net nėrimo eigą nufotografavau
pirmiausia kaip ir minėjau pradedame nuo galvos 

Karštais klijais priklijavau iš filco sparnelius bei akytes, sparnelius galima nunerti iš tų pačių siūlų, o akytėms puikiai tinka ir karoliukai.
cackyte parašė:
Nerkime vištytes kartuNet nėrimo eigą nufotografavau
![]()
pirmiausia kaip ir minėjau pradedame nuo galvos šonelius vis paltiname kol gaun…
super aciu
Hora parašė:
Mano paskutinis darbelisPirmasis zaisliukas vaikui
![]()
koks mielas
Hora parašė:
Mano paskutinis darbelisPirmasis zaisliukas vaikui
![]()
Labai labai grazu
cackyte parašė:
Labas, sakykite kaip reikia įvertinti rankdarbį pardavimui? Pagal kokius kriterijus kaina kyla ar mažėja?![]()
Sveika, nemažai info yra google...
Man patinka šie straipsniai:
www.rinran.lt/2011/10/per-didele-ar-per-maza-rankdarbiu-kaina.html
www.rinran.lt/2011/07/kas-sudaro-rankdarbiu-kaina.html
www.rinran.lt/2011/06/tinkamos-rankdarbiu-kainos-nustatymas.html
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai