Max. parašė:
Turbut vaisiaus amžių ima. Nes sakė nėra dar dvylikos. Nešiojau kovinuka, dabar spalinuka. Kas toliau.
Uzuojauta..
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįMax. parašė:
Turbut vaisiaus amžių ima. Nes sakė nėra dar dvylikos. Nešiojau kovinuka, dabar spalinuka. Kas toliau.
Uzuojauta..
Max. parašė:
Gal žinote iki kiek savaičių nėštumo leidžia namie valytis ar laukti natūralios pradžios ?
Nezinau, bet nemanau kad jums leis namie paciai..
Ar buvote siandien pas daktare?
visciukas parašė:
Nezinau, bet nemanau kad jums leis namie paciai..
Ar buvote siandien pas daktare?
Aš bijau kad man išvis liepa daryti kokius tyrimus ir reikes taip vaikščioti dar kelias savaites. Šiandien vakare einu, labai tikiuosi kad gydytojas bus supratingas šiuo klausimu. Man neidomu kodel taip įvyko, aš tik noriu kad viskas greiciau praeitų..
Max. parašė:
Aš bijau kad man išvis liepa daryti kokius tyrimus ir reikes taip vaikščioti dar kelias savaites. Šiandien vakare einu, labai tikiuosi kad gydytojas bus supratingas…
Jei Beniusiene sake, kad spejat nutraukimui tai to ir tikekites ir siandien gydytojos paprasykit. Nes kitu atveju reiktu gaureliu bioopsijos arba vvt atsakymu laukti.
Laikykites ir stiprybes.
Max. parašė:
Aš bijau kad man išvis liepa daryti kokius tyrimus ir reikes taip vaikščioti dar kelias savaites. Šiandien vakare einu, labai tikiuosi kad gydytojas bus supratingas…
Labai jus Užjaučiu. Kiek zinau dažniausiai leidžia laukti kai nestumas iki 10 savaičių. Kitu atveju greituoju būdu siunčia abrazijai ar kt. Bet po abrazijos vaisiu paima ištirti...
Puikiai jus suprantu dėl norėjimo greičiau. Pas mane kadangi širdute sustojo 8 savačiu, tai gavau dvi savaites dar nešioti savyje. O taip norėjau kad kuo greičiau pasibaigtų tas košmaras. Atsistoti ant koju ir pradėti gyventi iš naujo. 😔❤️
Aš jau po vizito. Labai nesiplėsiu, bet penktadieni guldo abrazijai. Tirs vaisiu. Įtaria kad kažką nešioja mano vyras. Turiu dukra iš pirmos santuokos. Su dabartiniu vyru antras bandymas ir vel nesėkmingas . Tikiuosi kad penktadieni viskas greit ir ramiai praeis ir paleis namo. Issilaizysim žaizdas, issitirsim ir bandysim vel. Vyras pasiryžęs būti ištirtas skersai išilgai, tai gal rasim atsakymus i savo klausimus. Mane jau tyrė po pirmos nesėkmes. Bet turbut dabar labiau ištirs.
Max. parašė:
Aš jau po vizito. Labai nesiplėsiu, bet penktadieni guldo abrazijai. Tirs vaisiu. Įtaria kad kažką nešioja mano vyras. Turiu dukra iš pirmos santuokos. Su dabartini…
🙏🙏🙏 Dziaugiuosi, kad viskas greit kaip norejot.
Zinokit as su tuo paciu vyru turiu sveika berniuka. Veliau vienas ankstyvas persileidimas ir vienas 16 sav. Issityrem abu, nieko nerado.
Bandom toliau 🙏
Max. parašė:
Aš jau po vizito. Labai nesiplėsiu, bet penktadieni guldo abrazijai. Tirs vaisiu. Įtaria kad kažką nešioja mano vyras. Turiu dukra iš pirmos santuokos. Su dabartini…
As turiu sveika dukra su kitu vyru. Su dabartiniu turim sveika berniuka. Toliau 2 nesivystantys, ir dabar su greiciausiai genetiniu sindromu. Tyremes su vyru kariotipus, bet Benusiene vistiek mano, kad abu su vyru esam nesiotojai kazko savo genuose
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai