Max. parašė:
Sveikos. Šiandien turejo būti eilinis pasimatymas su mergyte, bet nuėjus pas genetike viskas ėjo į vienus vartus.. gal 3 skirtingos patalogijos (smegenų, smakro, kr…
Siaubas kazkoks 😭 o neeme gaureliu biopsijos?nes vvt tik 16 sav...
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįMax. parašė:
Sveikos. Šiandien turejo būti eilinis pasimatymas su mergyte, bet nuėjus pas genetike viskas ėjo į vienus vartus.. gal 3 skirtingos patalogijos (smegenų, smakro, kr…
Max. parašė:
Didžiausia užuojauta...😔😔😔 laikykitės.
O gaurelių biopsijos nesiūlo darytis?
visciukas parašė:
Siūlo. Bėda ta, kad dėl mano sudėjimo (apkūnesnė ties pilvuku) negali kolkas padaryti, tai leido suprasti, kad pirmas paėmimas gali ir nepavykti. Sako paauginti vaisiu, bet kad jau ir taip atsilieka dviem savaitėm, o kaip vaikščioti ir gyventi su tokia diagnoze aš nežinau. Jau galvojau po pirmos nesėkmes viskas bus Ok, keli daktarai kartojo statistika, kad po nesivystancio, kitas nėštumas buna sėkmingas. Ir ką. Ot ir ne. Suprantu, kad niekas jau nebepasikeis, norėturi greiciau viską pabaigti..
Max. parašė:
Siūlo. Bėda ta, kad dėl mano sudėjimo (apkūnesnė ties pilvuku) negali kolkas padaryti, tai leido suprasti, kad pirmas paėmimas gali ir nepavykti. Sako paauginti vai…
Kazkodel primenat man mano istorija.. mergaite atsilikinejo vis labiau ir labiau.. gavau prasta prisca, visiem sindromams padidinta rizika. Tik echoskopiskai nieks nieko nemate, siule paimti gaurelius, pasirinkau laukt iki vvt 16 sav, kad kuo tik mazesne rizika butu. Ir kai atvykau i vvt deje sirdele jau nebeplake..😭 nesuprantu uz ka mums taip..
visciukas parašė:
Kazkodel primenat man mano istorija.. mergaite atsilikinejo vis labiau ir labiau.. gavau prasta prisca, visiem sindromams padidinta rizika. Tik echoskopiskai nieks …
Ar abrazija galiu pasirinkti savanoriškai nesant 12 savaičių vaisiui ? Ištikrųjų tai netikiu nei biopsija nei vvt. Na nebūna tu stebuklu. Beniusiene jau echo metu tona pakeite. Gal poliklinikos ir kito gydytojo kompetencija suabejočiau bet ne jos. Pati užsiminė kad galiu spėti į valyma dar. Manau to ryt ir prašysiu ..
Ir idomu kodel taip. Bus antra nesėkme. Reikes tyrimus daryti.
Taip pat klausimas. Kaip pranešti 7metei dukrai? Ji taip lauke.. pasakėm po NIPT kad sese turės, jau po nesivystancio ji klausinėjo ar ši kart leliukas mūsų nepaliks.. man šioj situacijoje turbut labiausiai gaila jos
Max. parašė:
Užjaučiu 😥
Max. parašė:
Ar abrazija galiu pasirinkti savanoriškai nesant 12 savaičių vaisiui ? Ištikrųjų tai netikiu nei biopsija nei vvt. Na nebūna tu stebuklu. Beniusiene jau echo metu t…
Tikrai vaikui sunku paaiškinti, net ašaros akyse atsirado 😥
Max. parašė:
Ar abrazija galiu pasirinkti savanoriškai nesant 12 savaičių vaisiui ? Ištikrųjų tai netikiu nei biopsija nei vvt. Na nebūna tu stebuklu. Beniusiene jau echo metu t…
Bet kazi kaip skaiciuoja ta laika ar vaisiaus ar nestumo.. nes ant mano ligoniniu israsu parasyta kad nestumo laikas 18 sav., Ir tik poto, kad vaisius atitinka 14 sav.
Bet jei Beniusiene sake ji geriau zino..
Eilinis pavyzdys del Nipt..😢
Del vaiko nezinau, as nebuvau sakius..
visciukas parašė:
Bet kazi kaip skaiciuoja ta laika ar vaisiaus ar nestumo.. nes ant mano ligoniniu israsu parasyta kad nestumo laikas 18 sav., Ir tik poto, kad vaisius atitinka 14 s…
Turbut vaisiaus amžių ima. Nes sakė nėra dar dvylikos. Nešiojau kovinuka, dabar spalinuka. Kas toliau.
Max. parašė:
Turbut vaisiaus amžių ima. Nes sakė nėra dar dvylikos. Nešiojau kovinuka, dabar spalinuka. Kas toliau.
Pas mane ligoninės išraše parašytas laikas pagal mm, vaisius trim dienom mažesnis buvo
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai