RimKlp parašė:
O jūs tiriatės po pirmųjų mm ar anksčiau? Aš jau irgi noriu daryti tyrimus, bet nežianu ar laukti pirmųjų mm ar dar šy mėnesi darytis 🤔
Nesulaukus mm tik lytiskai plintanciu nedaro tai galvoju is kraujo daryti
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįRimKlp parašė:
O jūs tiriatės po pirmųjų mm ar anksčiau? Aš jau irgi noriu daryti tyrimus, bet nežianu ar laukti pirmųjų mm ar dar šy mėnesi darytis 🤔
Nesulaukus mm tik lytiskai plintanciu nedaro tai galvoju is kraujo daryti
RimKlp parašė:
Del antifosfolipidinio sindromo tyrimo sake turi but lyg pilnos 6 sav praejusios.
Man daktarė sakė atvykti iškart po pirmųjų mm, tai gal jų sulauksiu ir darysiuos visus tyrimus.
Kaip jaučiatės? Man eina antra savaitė po išsivalymo, tai kažkaip su lyg diena vis mažiau pagaunu save galvojančia apie tai.. nes pirma savaitė buvo labai sunki
tik, kad su vyru kažkaip įtampa, net namie neramu, aišku aš pati kažkiek pasikeičiau, mažiau noriu bendrauti pastaruoju metu, bet palaikymo iš jo taip pat mažai sulaukiu, tai tokia amžina nuoskauda dėl jau net neaišku ko yra...
Ar jūsų vyrų elgesys pakito, netekus vaikelio?
RimKlp parašė:
Man daktarė sakė atvykti iškart po pirmųjų mm, tai gal jų sulauksiu ir darysiuos visus tyrimus.
Man labai padejo vienas straipsnis ir vienos lietuves istorija kuri 19sav neteko trynuku ji pasakoja kaip isgyveno netekti kas jai padejo. Man sekmadieni ivyko luzio taskas isiverkiau pakeiciau mastyma ir pajutau palengvejima. Vyrai irgi gedi savaip jiems irgi labai skauda kaip mes norime atsiriboti nuo kitu taip ir jie isgyvena netekti manyciau reikia laiko tam
pas mus kita situacija, netekom antro vaikelio, bet vyras turi vaiką nuo pirmos santuokos ir labai skaudžiai skamba jo žodžiai, kai pasako "gal vertėtų susitaikyti, kad nebus vaikų", įsivaikinti jis nenori, bet turbūt nei viena moteris, kuri nori vaiko, su tuo nesusitaikys, nors nepasakysiu, kad nepalaiko, prieina apkabina, bet aš iš tų žmonių, kurie laiko viską savyje, kitiems nerodau savo skausmo
saulėtoji0 parašė:
pas mus kita situacija, netekom antro vaikelio, bet vyras turi vaiką nuo pirmos santuokos ir labai skaudžiai skamba jo žodžiai, kai pasako "gal vertėtų susitaikyti,…
Aš tai neprisileidžiu kol kas nei vyro, nei šeimos savo.. laikau kažkokią nematomą sieną, nenoriu susitikti nei su savo tėvais, nei su uošviais, nes jie tik ir žinojo, kad laukiuosi. Jau mama prašo atvažiuoti, nes kas savaitgalį lankydavau, bet manau kad dar pora savaitėliu nevažiuosiu, bijau pradėti verkti, nes kol kas esu labai stipri, net gaila būna vyro, kad aš negražiai bendrauju su juo, bet šiuo metu man atrodo, kad taip turiu elgtis..
Tikiuosi, kad greitai praeis tokia savijauta ir viskas bent dalinai gryš į vėžias.
O dėl Jūsų manau, kad tikrai ateis laikas ir bus vaikelis, nes pastojate juk. Jau prisiskaičiau tiek daug gražių istorijų, kad tikiu jog tikrai Jums pavyks ❤
RimKlp parašė:
Mano vyras yra ramaus būdo ,niekada nerodantis emocijų . Po pirmojo ir antrojo persileidimo reagavo ramiai . Trečiasis persileidimas įvyko 12 sav. turbūt pirmą kartą per tiek metų mačiau jį verkiantį ,buvo labai palūžęs . Guodeme vienas kitą,buvo labai sunkus mėnuo. Poto atsistojome abu ant kojų ir nusprendėme palaukti ir mėginti dar kartą. Bet su kiekviena diena vis pagalvojame ,kad turime dvi mergaites ir užteks. Kadangi sergu generalizuota miastenija ,persileidimai man sveikatos neprideda . Tad nusprendėme pagyventi dabar sau ,nes mergaitės jau didelės ir galime skirti daugiau laiko sau
RimKlp parašė:
Aš tai neprisileidžiu kol kas nei vyro, nei šeimos savo.. laikau kažkokią nematomą sieną, nenoriu susitikti nei su savo tėvais, nei su uošviais, nes jie tik ir žino…
ačiū, viliuos labai
žinau, kad visos anksčiau ar vėliau turėsime leliukų, tik norim kuo anksčiau
bet tikrai suprantu, kaip jaučiates, nes ir pačiai sunku prisiversti kažkur išeit, gyvenam nuosavam name, net į lauką nenoriu eiti, džiaugiuos, kad dirbu iš namų, bet jau vadovai nori, kad eitume į darbą
o aš negaliu, moteriškas kolektyvas, visos turi vaikų, tiesiog negaliu klausytis, kai pradeda kalbėt apie vaikus
Sveikos. Šiandien turejo būti eilinis pasimatymas su mergyte, bet nuėjus pas genetike viskas ėjo į vienus vartus.. gal 3 skirtingos patalogijos (smegenų, smakro, krūtines ląstos) ir sakinys "vaisiui kazkas negerai". Siaubas. O atrodo dar ano savaites echo viskas buvo Ok, o siandien ji jau dviem savaitėm mažesne. Širdele plaka, makaluojasi tam pilvelyje. Eisiu ryt pas gydytoja kalbėti ką daryti, kodel taip nesiseka. Kolkas dar ir į abrazijos traukinį spėju .. 😞
Max. parašė:
Sveikos. Šiandien turejo būti eilinis pasimatymas su mergyte, bet nuėjus pas genetike viskas ėjo į vienus vartus.. gal 3 skirtingos patalogijos (smegenų, smakro, kr…
Užuojauta ,laikykis .
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai