Kjūtalė parašė:
Ne, bet buvo vaisingumo klinikos seselė, kuri davė vaistų ir pakonsultavo😊
Ar galite gal papasakoti kokios buvo jusu bedos? Ir ka jums kele? Nes kiek suprantu esate nauja sioje grupeje
gal kazkam ikveps vilties
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįKjūtalė parašė:
Ne, bet buvo vaisingumo klinikos seselė, kuri davė vaistų ir pakonsultavo😊
Ar galite gal papasakoti kokios buvo jusu bedos? Ir ka jums kele? Nes kiek suprantu esate nauja sioje grupeje
gal kazkam ikveps vilties
Inanana parašė:
Ar galite gal papasakoti kokios buvo jusu bedos? Ir ka jums kele? Nes kiek suprantu esate nauja sioje grupejegal kazkam ikveps vilties
![]()
Mūsų bėdos buvo azoospermija. Panaudojome donorą. Kiek mane limituotai tyrė, nerado bėdų. Kėlė vieną šviežią blastuką natūraliame cikle, sakė geros kokybės. 🤞
Kjūtalė parašė:
Mūsų bėdos buvo azoospermija. Panaudojome donorą. Kiek mane limituotai tyrė, nerado bėdų. Kėlė vieną šviežią blastuką natūraliame cikle, sakė geros kokybės. 🤞…
O daugiau blastuku nebeliko? Kitaip sakant jau neturetumete ka kelti? Reiketu naujo ivf?
Kjūtalė parašė:
Pakilo nuo 44 iki 310. 🤞
O kuria dpi buvo tyrimai daryti?
Inanana parašė:
O daugiau blastuku nebeliko? Kitaip sakant jau neturetumete ka kelti? Reiketu naujo ivf?
Dar liko trys užšaldyti blastukai.
Sirdute377 parašė:
O kuria dpi buvo tyrimai daryti?
9 ir 13
Kjūtalė parašė:
Kiek skaitau šį forumą, tai susidaro įspūdis, jog Lietuvos pažangiausi vaisingumo centrai dar smarkiai atsilieka bei trūksta informuotumo pacientėms. Mano blastocis…
Nežinau, kokiame jūs mieste lankėtės NW, bet aš lankausi Kaune, tai ir kokybę pasakė paskambinusi embriologė, o taip pat gavau ir el.paštu lapą, kuriame surašyta, prieš keliant taip pat pasakyta buvo kokybė, progesteronas sekamas ir koreguojamas pagal poreikį.
aurriukas parašė:
Nežinau, kokiame jūs mieste lankėtės NW, bet aš lankausi Kaune, tai ir kokybę pasakė paskambinusi embriologė, o taip pat gavau ir el.paštu lapą, kuriame surašyta, …
Man taip pat
Kjūtalė parašė:
Tai buvote teisi. Buvo žemas PRG, nors HCG pakilęs kaip reikiant☃️. Padvigubinau PRG dozę. Turėtų kraujavimas susitvarkyti.
Sveikinimai! Dziaugiuosi uz jus 🥳
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai