Charline parašė:
O kam jums mazinti? Nebent blogai jauciates. Ft4 reiktu dar ziuret, ar nelipa is normu.
Tai ir sakau - pabandymui pakelti iki kokių 1,8
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįCharline parašė:
O kam jums mazinti? Nebent blogai jauciates. Ft4 reiktu dar ziuret, ar nelipa is normu.
Tai ir sakau - pabandymui pakelti iki kokių 1,8
Smiliuke parašė:
Tai ir sakau - pabandymui pakelti iki kokių 1,8![]()
O jūs blogai jaučiates su ta tiroksino doze?
giedrulisimo parašė:
O jūs blogai jaučiates su ta tiroksino doze?
Ne, viskas gerai
aš svarsčiau, kad gal mažokas.. ir kad daugiau nekristų
nes per mėn su 75 kasdien, nusimušiau iki 1,8. Tada pradėjau kas antrą dieną gert po 50/75 (4×75 ir 3×50) ir dar nukrito iki 1,45. Tai logiškai mąstant tokia dozė man muša žemyn, o nepalaiko (kur yra mano tikslas) - tai ir pradėjau svarstyt, gal verta šiek tiek sumažint dozę, kad numušt.
Labas vakaras, mielos moterys
su vyru planuojame vaikelį, tai jungiuosi prie šios temos.
Turiu autoimuninį tiroiditą, mano tyrimo rezultatai: TTH 3,5; FT4 18,5; anti-TPO 451. Šiek tiek paskaičiau jūsų diskusiją ir pastebėjau, kad skirtingi gydytojai nurodo skirtingas TTH normas. Mano endokrinologė minėjo, kad prieš pastojimą svarbu būtų TTH sumažinti iki 2,5 (ir bandyti jį laikyti ties šiuo skaičiumi).
Prašau, pasidalinkite savo patirtimi ir gydytojų nurodymais. Koks gi turi būti tas idealus TTH?
irenn parašė:
Labas vakaras, mielos moteryssu vyru planuojame vaikelį, tai jungiuosi prie šios temos.
Tai taip ir yra su tuo tth
max iki 2,5, idealus iki 2 gali būt
irenn parašė:
Labas vakaras, mielos moteryssu vyru planuojame vaikelį, tai jungiuosi prie šios temos.
Man irgi endokrinologė minėjo, kad 2,5.
kleopatra28 parašė:
Pas koki nesciuju endokrinologa endokrinologe einate ir konsultuojates Kaune? Kad gera kompetencija butu ir patirtis bei zinios?
Sidlauskas laso klinikoje
phonetixe parašė:
Sidlauskas laso klinikoje
O kiek jo konsultacijos kainuoja ir tyrimai? Jis krutis irgi tikrina?
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai