ManoSvajonė parašė:
Vartoju kas antrą mėnesį po 200 mg.. dar laikausi AIP dietos, ji man padeda šiuo metu sumažinti ATPO, dar margainį geriu. Turiu viltį, kad sutvarkius antikūnius, iš…
Gal galite daugiau papasakoti apie AIP dieta?
Vidutiniškai 2–3 iš 100 nėštumų nustatomi skydliaukės sutrikimai. Problemų kyla tuomet, kai skydliaukė gamina per daug arba per mažai hormonų. Skaityti
visą straipsnįManoSvajonė parašė:
Vartoju kas antrą mėnesį po 200 mg.. dar laikausi AIP dietos, ji man padeda šiuo metu sumažinti ATPO, dar margainį geriu. Turiu viltį, kad sutvarkius antikūnius, iš…
ManoSvajonė parašė:
Turiu viltį, kad sutvarkius antikūnius, išsilaikys nėštumas... na, laikas parodys.
O jus tiroksina vartojate ar ne? Jei vartojate, ar pastojus didinote doze ir vistiek ivyko persileidimas?
As irgi labai dziaugiuosi ir papildau vilties atsargas, kai isgirstu laimingo nestumo istoriju is moteru, kurios turi autoimuniniu problemu
Svajonėbegalinė parašė:
Pas mane atpo 352
Jusu situacija tikrai nera siaubinga, ypac kai kiti rodikliai geri
Tikrai pasidomekit alternatyvomis ATPO sumazinti, kad ir selenu (e.g., braziliskais riesutais) ar dietos pareguliavimu
ManoSvajonė parašė:
Manau verta išsitirti antikūnus, man jie nukrito iki vidurkio, viršijo normas, bet toks tarpinis varianta sbuvo gal virš šimto kai pastojau. Seleno jau nevartojau nėštumo metu, endo sakė, kad negalima, tik tiroksinas skydliaukei. Ir taip, prg vartojau, toks sutapimas ar ne, patį pirmą kartą kai vietoj dupho pabandžiau gepretixą po ov ir pastojau, gydytoja sako, kad gal irgi tik tokios nedidelės pagalbos reikėjo įsitviritnimui.
bet žinot nėra universalio formulės kiekvienai, visos mes bandome įvairius būdus ir priemones, kad pavyktų, vienoms sunkiau, kitoms lengviau pasiseka. Linkiu nenuleisti rankų
Esprit parašė:
O jus tiroksina vartojate ar ne? Jei vartojate, ar pastojus didinote doze ir vistiek ivyko persileidimas?![]()
Taip vartoju, tth laikau apie 1. Abiejų nėštumų metu didinau dozę, bet tikriausiai to nepakako. Pirmo nėštumo metu nustojo vystytis, antro įvyko persileidimas kai vystymasis buvo geras.
Telegraph parašė:
Prisegu nuorodą, galite pasiskaityti.. iš pradžių gali šokiruoti, nes atrodo, kad nebėra ko valgyti 😂 bet paskui atsiranda naujų įžvalgų. Ir tikrai pas mane dabar yra toks jausmas, kad netgi valgau daugiau ir įvairiau, nei prieš AIP 😊
https://www.medicalnewstoday.com/articles/320195.php
-Karma- parašė:
Manau verta išsitirti antikūnus, man jie nukrito iki vidurkio, viršijo normas, bet toks tarpinis varianta sbuvo gal virš šimto kai pastojau. Seleno jau nevartojau n…
Ačiū labai, Karma. Bandau laikytis ir ieškoti priežasčių, bei jas spręsti 😊 jūs suteikėte vilties, ačiū jums už tai
Esprit parašė:
Jusu situacija tikrai nera siaubinga, ypac kai kiti rodikliai geriTikrai pasidomekit alternatyvomis ATPO sumazinti, kad ir selenu (e.g., braziliskais riesutai…
Ačiū, seleną ir cinką endokr.liepė vartoti ištisai...dėl dietos nieko negirdėjau, reikės pasidonėti....Džiugu, kad yra sėkmingų istorijų...tikiuosi, kad bent skydliaukė "nepakiš kojos" sulaukti begalinio stebuklo
Ačiū už padrasinimus ir vilties kibirkštėlę
ManoSvajonė parašė:
Pastojus reikia nutraukti seleno vartojimą.
Turiu autoimuninį tiroiditą. Prieš nėštumą 3 metus ir jo metu gėriau tiroksiną. Prieš pastojimą dar ir seleną.
Po gimdymo du mėn vartojau tiroksiną ir nutraukiau, nes rodiklis mažiau 1.
giedrulisimo parašė:
Pastojus reikia nutraukti seleno vartojimą.
Ačiū, Giedrulisimo. Jūsų istorija įkvepia 💖 o koks pas jus plius minus buvo ATPO prieš nėštumą?
Pas mane irgi autoimuninis teroiditas.negeriu jokiu vaistu nes hormonai normoj,pastojau.tik viskas labai baugu....nera dienos kad netepliotu rudai-gelsvom išskirom,5 sav. buvo gresiantis nuo tuo laiko iki dabar geriu Duphastona.labai neramina tas tepliojimas,meldžiuosi kad tik viskas butu gerai.
liolicka parašė:
Pas mane irgi autoimuninis teroiditas.negeriu jokiu vaistu nes hormonai normoj,pastojau.tik viskas labai baugu....nera dienos kad netepliotu rudai-gelsvom išskirom,…
o prg darėtės? gal jums reiktų stipresnio prg nei duphaston.
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai