arijan parašė:
O jums ne 13dpo tik? Berods abi ta pačią dieną leidomės ovitrele
Taip, bet man jau 10d po ovitreles neigiamas buvo, o siandien susirgau
arijan parašė:
O jums ne 13dpo tik? Berods abi ta pačią dieną leidomės ovitrele
Taip, bet man jau 10d po ovitreles neigiamas buvo, o siandien susirgau
Bagirike parašė:
Taip, bet man jau 10d po ovitreles neigiamas buvo, o siandien susirgau![]()
Aišku. Na aš ryt testuosiuos. Jei neigiamas prg reiks nutraukt, ir laukt mm ir vėl viskas iš pradžių.🤔
arijan parašė:
Aišku. Na aš ryt testuosiuos. Jei neigiamas prg reiks nutraukt, ir laukt mm ir vėl viskas iš pradžių.🤔
Vargina sie dalykai. Kelinta jums stimuliacija?
Bagirike parašė:
Vargina sie dalykai. Kelinta jums stimuliacija?
Trečia, bet kaip su gydytoja kalbėjau. Jei dabar nepavyks gal bandyt pagalbinį daryt. Nes vistiek jau ir mwtu man ne 20. Laiko laukt nėr kada jau. Kiek jus laiko bandot pastot?
arijan parašė:
Trečia, bet kaip su gydytoja kalbėjau. Jei dabar nepavyks gal bandyt pagalbinį daryt. Nes vistiek jau ir mwtu man ne 20. Laiko laukt nėr kada jau. Kiek jus laiko ba…
Mes pradejome procesa pavasari, taciau vyras isvazinedavo tai neaisku kiek pataikydavom ant tu dienu, kai kreipiausi i savo ginekologe patare hormonus pasidaryti, atsakymas hormonai sutrike tai sugalvojo ir stebejo kelis ciklus, verdiktas ov vyksta ne visada, tai va pirmas menesis kaip leidaus ovitrele. Su pirmagime nieko panasaus nebuvo🤷♀️
Bagirike parašė:
Mes pradejome procesa pavasari, taciau vyras isvazinedavo tai neaisku kiek pataikydavom ant tu dienu, kai kreipiausi i savo ginekologe patare hormonus pasidaryti, a…
Na bet dar neilgai ir planuojat. Mes beveik 8m
arijan parašė:
Na bet dar neilgai ir planuojat. Mes beveik 8m
Bet turit vaiku ar cia pirmasis butu?
Bagirike parašė:
Bet turit vaiku ar cia pirmasis butu?
Turim dukra.
arijan parašė:
Turim dukra.
Kaip ir mes
keista kaip greit viskas gali pasikeisti, atrodo turi viena turetu nekilt ir problemu su antru. Bet va..
Bagirike parašė:
Na kaip kokie rezultatai pas jus?![]()
Nauja cikla pradejau
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai