Mypa parašė:
Bet ryt mm diena. Prg irgi nelabai didelis, nezinau ar naudot papildomai 😢
Na prg i normas telpa kartot poryt, o hcg ira piukus jug nt tik vaidokliaut pradiejo, velyva inplantacija kaip ir pas mane 🙂😉 sveikinu
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįMypa parašė:
Na prg i normas telpa kartot poryt, o hcg ira piukus jug nt tik vaidokliaut pradiejo, velyva inplantacija kaip ir pas mane 🙂😉 sveikinu
Ingius68 parašė:
Na gydytoja pasake ta pati kaip ir jus, kad gali taip buti ir kartot poryt. Tik prg naudot po viena zvakute papildomai
Mypa parašė:
Na gydytoja pasake ta pati kaip ir jus, kad gali taip buti ir kartot poryt. Tik prg naudot po viena zvakute papildomai
Smagu linkiu augt ir stiprėti
Mypa parašė:
Na ar jum su galva viskas gerai 🥺🫣 geras tas pgr. Po to ir prisigydo pacios forumu gyventojų prisiskaiciusios... Hcg ir geras, ka pagal jus jis pradžioje simtais turi but? Juk jis kyla juo nulio o dvigubeja tik ias antra diena.
Pukiss parašė:
Na ar jum su galva viskas gerai 🥺🫣 geras tas pgr. Po to ir prisigydo pacios forumu gyventojų prisiskaiciusios... Hcg ir geras, ka pagal jus jis pradžioje simtais t…
Man su galva gerai, o jums su nuomones reiskimu- nelabai. Manes nereik auklet, as ne to cia rasau. Gavau info kurios reikejo is gydytojos. Aciu. Ir jei ka tai progesterona liepe pakelt papildomai.
Mypa parašė:
Man su galva gerai, o jums su nuomones reiskimu- nelabai. Manes nereik auklet, as ne to cia rasau. Gavau info kurios reikejo is gydytojos. Aciu. Ir jei ka tai proge…
Nekreipkit dėmesio, tikriausiai hormonai siaučia 🤷♀️
Dabar mažiausiai dėl tokiu narių nervuotis reikia, kol žirniukas dar toks mažytis ir jautrus jūsų emocijoms ❤️
littlestar parašė:
Ar amediplus ankstyvas yra kuriai metes toki isdziuvima? Mm uz savaites
Matau, gražu! Kartokit ir ryškėkit!
7 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai