Vel_mama parašė:
Visai neryskeja ar mazai ryskeja? Nes keliu d tarpe gali atrodyti kad neryskeja![]()
Na man atrodo kad neryškėja, čia prieš kelias dienas darytas 

Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįVel_mama parašė:
Visai neryskeja ar mazai ryskeja? Nes keliu d tarpe gali atrodyti kad neryskeja![]()
Na man atrodo kad neryškėja, čia prieš kelias dienas darytas 

Tai nesvarbu parašė:
Na man atrodo kad neryškėja, čia prieš kelias dienas darytas antra foto šios dienos
O po kiek laiko vertinot testa? Panasu i isdziuvima galbut🤔
Adagioo parašė:
Aš turėjau spalio pradžioj persileidimą. Pasidariau hcg (nt ryškus buvo visiškai) rodė 93hcg. Po beveik trijų parų paaugo tik iki 113. Pradėjo skaudėti dešinį šoną,…
Nededu daug vilčių, bet ačiū jums kad pasidalinot savo patirtim 🌺
Tai nesvarbu parašė:
Na man atrodo kad neryškėja, čia prieš kelias dienas darytas antra foto šios dienos
Atrodytu kad blanksta 🤔. 
Tai nesvarbu parašė:
Kodėl negalite pasidaryti kraujo tyrimo? Pakartosite po dienos ir matysite ar auga ar ne. Sunku dabar tuos testus vertint, išdžiuvimai gali būti, jir pageltonavę, tai tik nervus tampot..
NOAH parašė:
1-2 dienos iki mėnesinių. Darytas ne su rytiniu šlapimu, fotografuota po 4-5min. Ar matot? 🥹
Matooom 🫣😊😍
NOAH parašė:
1-2 dienos iki mėnesinių. Darytas ne su rytiniu šlapimu, fotografuota po 4-5min. Ar matot? 🥹
Matosi😍
Mergarita parašė:
Matooom 🫣😊😍
Dieve, saugok žirniuką tada 🥹❤️
Prieš tai turėjau 3 persileidimus, tai noris verkt ir iš baimės, ir iš laimės
NOAH parašė:
Puikiai matosi,linkiu ryšketi😊
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai