kokoniukas parašė:
Sveikos. Ar Jums matosi, ar as cia tik isivaizduoju kad yra😄
Matosi🥰
kokoniukas parašė:
Sveikos. Ar Jums matosi, ar as cia tik isivaizduoju kad yra😄
Matosi🥰
Tai nesvarbu parašė:
Sveikos,gal kuri žino dėl kokių priežaščių gali neryškėti nėštumo testai?
Neaugantis hcg turbūt, arba augantis labai lėtai, galbūt ir neįsitvirtino žirnis 🤷🏼♀️ sunku pasakyti.. 😐
Tai nesvarbu parašė:
Kiek laiko neryškėja? Greičiausiai cheminis
Marche parašė:
Kiek laiko neryškėja? Greičiausiai cheminis
Šiandien ketvirta diena
Mergarita parašė:
Neaugantis hcg turbūt, arba augantis labai lėtai, galbūt ir neįsitvirtino žirnis 🤷🏼♀️ sunku pasakyti.. 😐
Niekada nesusidūrus su tokia situacija, tai tokia pasimetus biški jaučiuosi. O jeigu HCG auga lėtai galimas normalus nėštumas?
Tai nesvarbu parašė:
Niekada nesusidūrus su tokia situacija, tai tokia pasimetus biški jaučiuosi. O jeigu HCG auga lėtai galimas normalus nėštumas?
Čia jau turite konsultuotis su daktarais ginekologais, mes nieko nepasakysime tiksliai 😊 pasidarykit ryt ryte antėjoje ar kur kitur hcg ir matysite, palyginsit, arba eikite pas ginę
Tai nesvarbu parašė:
Aš turėjau spalio pradžioj persileidimą. Pasidariau hcg (nt ryškus buvo visiškai) rodė 93hcg. Po beveik trijų parų paaugo tik iki 113. Pradėjo skaudėti dešinį šoną, galvojau bus kiaušidėje. Nuvažiavau į priėmimą, sako viskas ok, kaip tokiam laikui viskas normalu. Nematė dar nei pūslelės, nieko, tik kad gimdos gleivinė jau 18mm. Sakė kartais būna kad lėtai auga hcg ir tiek. Bet poto pradėjo nt šviesėti, kol galiausiai per kokią savaitę išvis išnyko antra juostelė ir sekančią dieną pradėjau kraujuoti.
Tad labai skirtingai čia gali būti, kaip priėmime man išsireiškė, kad būna, kad viskas ok, bet lėtai auga hcg. Arba būna kad neauga hcg, nes nėra ok. Tokiam mažam laike nėštumo labai sunku ką pasakyti, nes bent man nematė išvis nieko ultragarso metu, apart sustorėjusios gleivinės
Linkiu, kad kuo geriau baigtųsi jums!
Tai nesvarbu parašė:
Visai neryskeja ar mazai ryskeja? Nes keliu d tarpe gali atrodyti kad neryskeja