Vysniukokauliukas parašė:
Sveikos, Ar ClearChoise melynas patiklus? Toki vaiduokli meta, kaip ir kazka matau arba noriu matyt😆🕺
Aš irgi matau 🙂
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįVysniukokauliukas parašė:
Sveikos, Ar ClearChoise melynas patiklus? Toki vaiduokli meta, kaip ir kazka matau arba noriu matyt😆🕺
Aš irgi matau 🙂
Sveikos merginos. Gal jus kažka pakomentuosite šitoje situacijoje. Su vyru turejom nesaugu lytini akta, buvo išgerta skubi kontracepsija. Šiandien diena kaip turi ateiti pms. Sugalvojau pasidaryti testa, nes kažkaip ant širdies buvo neramu, dariausi vakar ryte ir šiandien ryte pasidariau rodo va toki. Ar jau čia išdžiuvimas kažkoks, šita juostele antra pasirodė neiškart o palaipsniui...ar tikrai jau susitaikyti kad neštumas?
Saulytukas0722 parašė:
Sveikos merginos. Gal jus kažka pakomentuosite šitoje situacijoje. Su vyru turejom nesaugu lytini akta, buvo išgerta skubi kontracepsija. Šiandien diena kaip turi a…
Po kiek laiko vertinta? Nes labai plona juostelė, kažkokia neaiški
kristute1 parašė:
Po kiek laiko vertinta? Nes labai plona juostelė, kažkokia. Po kokios 10min, jokiu simptomu nejaučiu nors pagal visus skaičiavimus turetum būt 5sav neštumo..
Saulytukas0722 parašė:
Sveikos merginos. Gal jus kažka pakomentuosite šitoje situacijoje. Su vyru turejom nesaugu lytini akta, buvo išgerta skubi kontracepsija. Šiandien diena kaip turi a…
Pasidarykit HCG ir bus aisku.
Gyvata parašė:
Labas rytas, mielos moterys. Ar matot vaiduokliuką? Gyvai mėtėsi labiau, nera ryšių, bet ir nėra visiškai balta toje vietoje. Mėnesinės vėluoja 2 dienas.
Matosi,pakartokit po poros dienų ir stebėkit ryškumą🙂
Saulytukas0722 parašė:
Aš tai kažką matau, bet jei vertinta iki 5 min.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/nestumo-testo-vaiduokliai-25
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai