ggedvilaite18 parašė:
Buvau vakar pas Ginekologe nieko nedare pasake jai rodo jau vienas teigiama vadinas nereikejo daugiau darytis. Vasario 10 paskyre ultagarsini. Bet va tokia ir likau…
Tai kodėl nepasidarot HCG kraujo tyrimo?
Ar kada pagalvojote, kiek patikimi nėštumo testai? Rinkoje yra daug prekių ženklų ir tipų testų: nuo pačių pigiausių iki itin tikslių skaitmeninių. Skaityti
visą straipsnįggedvilaite18 parašė:
Buvau vakar pas Ginekologe nieko nedare pasake jai rodo jau vienas teigiama vadinas nereikejo daugiau darytis. Vasario 10 paskyre ultagarsini. Bet va tokia ir likau…
Syria parašė:
Prašiau kad padarytų sake vasario 10, ji vis pakartodavo kad jai visi 4 testai teigiama vadinas laukiesi.
ggedvilaite18 parašė:
Prašiau kad padarytų sake vasario 10, ji vis pakartodavo kad jai visi 4 testai teigiama vadinas
ggedvilaite18Tai sakėt jums ultragarsą darys vasario 10, kas mano manymu anksti ir nieko nematys. Tai užsirašykite privačiai ir pasidarykitr kraujo tyrimą pati. Faktas jei 4 testai ryškiai teigiami kad laukiatės
tik dar labai anksti kažką pamatyti ultragarsu.
Syria parašė:
Jei darys vaginalini tai matys. Su juo našiausius polipus pamato. Neštuma, padėti jau matys turbut 🙂 juk medikė žino ka sako. Turbut 😄
ggedvilaite18 parašė:
Prašiau kad padarytų sake vasario 10, ji vis pakartodavo kad jai visi 4 testai teigiama vadinas laukiesi.
Pasidarykit HCG privaciai, po keliu d pakartokit jei neramu
Mylana parašė:
Jei darys vaginalini tai matys. Su juo našiausius polipus pamato. Neštuma, padėti jau matys turbut 🙂 juk medikė žino ka sako. Turbut 😄
Na pirmą kartą girdžiu apie medikę kuri nesiunčia kraujo tyrimams ir sako tikiu tavim kad nėščia 😆 taigi su HCG kartu progesteronas tiriamas ir stebima ar jo pakankamai nėštumui augti.
Syria parašė:
Na pirmą kartą girdžiu apie medikę kuri nesiunčia kraujo tyrimams ir sako tikiu tavim kad nėščia 😆 taigi su HCG kartu progesteronas tiriamas ir stebima ar jo pakank…
Optimiste gal 😄
Na vartojau folio rugsti,17d pradejo menkai tepliot. Bet sekancia d, nors jau dziugavau, kad cia tai tikrai implantacinis, o dar testukas svinta, atejo tos nenaudeles mm🫣 praejo 6d, po mm, ir vel tie simtomai letai, letai kila. Va ir su pica teko atsisveikint tualete, net suvirskint nespejau. Girdejau kad retais atvejais buna ir mm nestumo metu. Tad folio rugsti vartosiu, nepakenks, stebesiu, na ir jus uz patarimus informuosiu kaip man klostos😉
hahaha88 parašė:
Na vartojau folio rugsti,17d pradejo menkai tepliot. Bet sekancia d, nors jau dziugavau, kad cia tai tikrai implantacinis, o dar testukas svinta, atejo tos nenaudel…
Gal nepabego ir auga toliau. Pakartokit NT
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai