icevice parašė:
mes siandien gavom skiepuka tuberkuliozesTomas mano tikras vyras,vel neverke
o ta apoitmenta kad reik skiepytis,tai pastu atsiunte
beje nemazai vaikuciu atvykusiu buvo
![]()
saunuolis Tomukas
tikras vyras
icevice parašė:
mes siandien gavom skiepuka tuberkuliozesTomas mano tikras vyras,vel neverke
o ta apoitmenta kad reik skiepytis,tai pastu atsiunte
beje nemazai vaikuciu atvykusiu buvo
![]()
saunuolis Tomukas
tikras vyras
vaidulkka parašė:
saunuolis Tomukastikras vyras
![]()
na zinok anksciau kai vergdavo,tai vis jam sakydavom kam tau pympe reikalinga,jei bliauni kaip mergaite
o db tai jau irode kad vyras
kraujuka eme,tai net vaikas nesuregavo,ana kart i abi kojeles gavo skiepa,tai irgi neverke,tik paurzge,kaip isreiksdamas savo nepasitenkinima,o snd vel nieko,tik dairesi
vaidulkka parašė:
vietiniu vaiku neskiepija nuo tuberkuliozes, lt-rizikos salis, todem mums pataria skiepyti![]()
bet man nieko nesake.net neklause ir nzn ar paskiepijo ar ne.
nes tas skiepas turi but iskart gimus
icevice parašė:
skystasir turi buti skystas,garstycio spalvos
o tau tai neapsimika tikrai,tik kontraceptines
as tai dar galvoju ka reiks daryt
man geriausiai ir kontraceptines tabletes butu,bet reik pirma issitirt
![]()
pas maniski kartais buna zalsvas
o kodel tu nenori implanto ar spirales?nereiktu kaskart prisimint kada tablete gert,o juolab nenorit greitu laiku antro leliaus
icevice parašė:
na zinok anksciau kai vergdavo,tai vis jam sakydavom kam tau pympe reikalinga,jei bliauni kaip mergaiteo db tai jau irode kad vyras
kraujuka eme,tai net vaikas nesuregavo,ana kart i abi kojeles gavo skiepa,tai irgi neverke,tik paurzge,kaip isreiksdamas savo nepasitenkinima,o snd vel nieko,tik dairesi
![]()
tikrai saunuolis
oj maniskis tai cypia kai duria jam..nu ner ko noret juk ligoninej ji bade ir bade kasdien.tai nepataiko i vena,duria i kita,vel nepataiko,duria i kojytes vena,po to i kita,nebega kraujas,tada is kulniuko.spaudineja ilgiausiai ir vistiek neprilasina kiek reikia...ojoj kaip nukankino mano vaika,baisu net prisimint
muotriska parašė:
pas maniski kartais buna zalsvaso kodel tu nenori implanto ar spirales?nereiktu kaskart prisimint kada tablete gert,o juolab nenorit greitu laiku antro leliaus
![]()
tai kad tie inplantai,ar spirales daug kam netinka
na bent pazystamu kiek isideje,tai pusei is ju netiko.as kazkaip nepamirstu isgerti tu tableciu
o jei ir pamirstu,tai isgeriu kita diena
reiks dar pasitart su gydytoju
muotriska parašė:
tikrai saunuolisoj maniskis tai cypia kai duria jam..nu ner ko noret juk ligoninej ji bade ir bade kasdien.tai nepataiko i vena,duria i kita,vel nepataiko,duria i kojytes vena,po to i kita,nebega kraujas,tada is kulniuko.spaudineja ilgiausiai ir vistiek neprilasina kiek reikia...ojoj kaip nukankino mano vaika,baisu net prisimint
![]()
na tavo Eimantukas nukankintas
isivaizduoju kaip vaikiukui nesmagu buvo
musu irgi birzelio 1 laukia operacija
icevice parašė:
na tavo Eimantukas nukankintasisivaizduoju kaip vaikiukui nesmagu buvo
musu irgi birzelio 1 laukia operacija
![]()
kas nutiko?
muotriska parašė:
kas nutiko?![]()
ta liezuveli kirps
bet jau nuo 2 men ten sudetingiau viskas.knygutej parasyta,kad ir nuskausminamus leidzia,o iki 2 men,tai nieko
na tikiuosi kad greit ir lengvai ten praeis
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai