Grazvyda2 parašė:
O kokiom kalbom leidžia ?
Na o kaip Jums atrodo,juk vaikas auga lietuviu seimoje ir mokosi norvegiskame darzely🙂
Grazvyda2 parašė:
O kokiom kalbom leidžia ?
Na o kaip Jums atrodo,juk vaikas auga lietuviu seimoje ir mokosi norvegiskame darzely🙂
Ligilit parašė:
Bandėt gerąsias bakterijas panaudot? Mano berniukui irgi buvo bėda su kietėjančiais viduriais, tai dabar kiekvieną (beveik) dieną Biola geria ir viskas normaliai 🙂…
Gal nuotrauka ikeltumek kokius geriat?
ir mes pabandytumem
TiesiogTaip.. parašė:
Gal nuotrauka ikeltumek kokius geriat?ir mes pabandytumem
![]()
Labiausiai priimtina forma ir nekyla problemų dėl vartojimo - guminukai meškiukai, yra Sunkost parduotuvėse 🙂 ir visi BIOLA syrnet melk produktai (geriami jogurtai) 
Ligilit parašė:
Labiausiai priimtina forma ir nekyla problemų dėl vartojimo - guminukai meškiukai, yra Sunkost parduotuvėse 🙂 ir visi BIOLA syrnet melk produktai (geriami jogurtai)…
Biola padėjo pradžioje, kaip ir vaisiai, kefyras, dabar jau niekas nepadeda🙈 dabar bandysiu ir guminukų pirkti
Ligilit parašė:
Labiausiai priimtina forma ir nekyla problemų dėl vartojimo - guminukai meškiukai, yra Sunkost parduotuvėse 🙂 ir visi BIOLA syrnet melk produktai (geriami jogurtai)…
Aciu 😊
Norma parašė:
Mes jau virš metų vargstam su šita bėda. Vaistai nepadeda, tik dar daugiau diskomforto sukelia🙈 iš iHerb lašiukų buvau užsakiusi, atrodo tie labiausiai padėjo, bet …
Mano dukra 2metus bijojo tustintis. Laikydavo kad tik neit i wc. Tai as miltelius tirpindavau vandenuke ji isgerdavo ta vandeni ir viskas tvarkoje budavo neuzkietedavo. O duphalac negalejo ji gert nes pusdavo pilvuka, raizydavo labai tai dar labiau bijodavo po jo.
Jorytė1 parašė:
Mano dukra 2metus bijojo tustintis. Laikydavo kad tik neit i wc. Tai as miltelius tirpindavau vandenuke ji isgerdavo ta vandeni ir viskas tvarkoje budavo neuzkieted…
Mes naudojom ir tuos miltelius ir taip pat duphalac, bet as nenorejau kad ji man priprastu prie tu milteliu.Taip jie padejo,baime dingo tikrai eit tustintis. Nes vudavo tikrai gaila vaiko.bet dabar buna vistiek uzkieteja jai daznokai
tai snd nusipirkom guminuku ir biola gerimo. Bandysim su jais sureguliuot. Ziuresim kaip bus
nors ji nesiskund ia nei pilvo skausmu,ar dar kuo nors.
TiesiogTaip.. parašė:
Mes naudojom ir tuos miltelius ir taip pat duphalac, bet as nenorejau kad ji man priprastu prie tu milteliu.Taip jie padejo,baime dingo tikrai eit tustintis. Nes v…
O vandenuko daug isgeria? Tai taip aisku geriau be vaistu, bet mums nepaejo tai ilgai gere tuos miltelius kol atejo diena kai nebebijojo😊
Kazkas greiciausiai is maisto kietina pabandykit atsekti.
Jorytė1 parašė:
O vandenuko daug isgeria? Tai taip aisku geriau be vaistu, bet mums nepaejo tai ilgai gere tuos miltelius kol atejo diena kai nebebijojo😊
Bandysim sekti
pas mus ji darzelio maisto mazai valgo,pagrindas knekkebrød su mesyte
vandens lb daug geria istisai
TiesiogTaip.. parašė:
Bandysim sektipas mus ji darzelio maisto mazai valgo,pagrindas knekkebrød su mesyte
vandens lb daug geria istisai
![]()
Mano dukra irgi ja megsta🤣 pabandykit vaikiskos slyvu tyreles duot kur is dziovintu slyvu. Kudykiams sutvarko uzkietejusius viduriukus tai tikrai nebus blogiau pabandzius😊
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai