Mėnuliūkass parašė:
Gimdžiau spalio viduri, tai šalta tikrai nebuvo palatoj. Imiau paprasta palata, užteko ir jos. Tualetas buvo per pora žingsniu nuo mano palatos. Per sąrėmius klausė…
Dėkui ☺️
Mum per paskaitėlę sakė, kad bus galima vonioje gulėti, galim pasiimti ir eterinių aliejų patinkančių tik geriau, kad būtų visiškai natūralūs ir muzikos savo galim atsinešti ir paleis gimdykloje. Fainai taip papasakojo, nuteikė, bet įdomu, nes min sakė, kad vonia tik jei epidiūro neimsim, nes tada jau ten kiti reikalai 🤔 Tai turbūt, jei labai užsitemps viskas, tai prieš epidiūrą galima bus vonioje. Aš įsidėjau rankšluostį dėl visa ko, tik kažkaip galvoju, kad gali tekti epidiūro prašyti, tai maniau vonia jau nuskambės man 😀 Ir apie epidiūrą kai pasakojo, tai jautėsi, kad nepritaria, lyg ir atkalbėti bandė, dar minėjo, kad jei papulsim dirbant vienai kolegei, tai reiks išklausyti visą pasakojimą apie epidiūrą, galimas pasėkmes ir pan., kad pabandys dar pakeisti nuomonę, tai bijojau jau, kad gali būti sunkoka išsiprašyti, jei tikrai negalėčiau tverti.