Stebuk1elis parašė:
Jei planuojat leliu, tai ir prl ir tth per dideli![]()
Tai va;) planuojam, tikriausiaitikriausiai israsys gydyma
Prolaktino kiekio padidėjimas gali lemti nevaisingumą ir riboti galimybes susilaukti kūdikio. Ši būklė dar vadinama hiperprolaktinemija. Skaityti
visą straipsnįStebuk1elis parašė:
Jei planuojat leliu, tai ir prl ir tth per dideli![]()
Tai va;) planuojam, tikriausiaitikriausiai israsys gydyma
giedrulisimo parašė:
TTH yra didelis. Bet dėl Prl galėčiau ginčytis. Reiktų jį stebėti. Ir pasidaryti makroprolaktiną.
Tai vat viska suzinosiu penktadieni, koks bus gydymas
Sveikos paneles, sian buvau pas endokrinologa, patikrino echoskopu, sake, kad skydliauke galetu dirbt geriau, kad suletejusi, seip del tth israse L thyroksina gerti po.puse tab... del prolaktino nieko.nesake, tik pasake normoj...tai tiek.mano.ziniu...sake jei.pastosiu ateit pas ja...kaip galvojat nuo tu vaistu nukris tth? Pas mane 4,46 jis...sake kad pastojimui didokas, reikia mazint
Bozke parašė:
Sveikos paneles, sian buvau pas endokrinologa, patikrino echoskopu, sake, kad skydliauke galetu dirbt geriau, kad suletejusi, seip del tth israse L thyroksina gerti…
Kiek mg tiroksino išrašė? Mano panašus buvo tada virš 6tai geriau3men po50mg numusiau iki 2.75 dar pakėlė iki75 numušė iki 0.69. Viskas bus gerai. Va kad prl nemažina tai keista
Delfiukė parašė:
Kiek mg tiroksino išrašė? Mano panašus buvo tada virš 6tai geriau3men po50mg numusiau iki 2.75 dar pakėlė iki75 numušė iki 0.69. Viskas bus gerai. Va kad prl nemaži…
Nu nemazina jo, sako.gerai... 50mg po puse tab tik savaitgali.nereikia jo.gert..
Bozke parašė:
Nu nemazina jo, sako.gerai... 50mg po puse tab tik savaitgali.nereikia jo.gert..
Aš geriu kasdien be tarpu. Kaip įdomiai nes juk jis kils kai negersit savaitgalį..
O dėl prl buvo mano normose ir virš normų tai išrašė 1/4tabletes kas vakarą. Jis man šokinėja esu labai jautri. Ir per dvi savaites prl gražiai nukrito iki 226 lyg. Žinau kad virš 200 yra vietoj 456 ir 800
Delfiukė parašė:
Aš geriu kasdien be tarpu. Kaip įdomiai nes juk jis kils kai negersit savaitgalį..
O ka geret kad plr nukrito?
Delfiukė parašė:
Zinokit kai pasidariau tth is pradziu jis buvo 5 su kazkiek, endo.sake.pakartot tyrimus ir ateit, kai pakartojau ir tth nukrito ir prl, bet jokiu vaistu negeriau..tai nzn ar kils
Delfiukė parašė:
Tiroksinas "išsilygina" per savaitę. Man endo aiškino, kad ne į kasdienes dozes reikia atkreipti dėmesį, o į savaitines.
Man siūlė gerti po 25 mg ne kasdien, o kas antrą dieną dėl patogumo, kad nelaužyti tablečių. Vis tiek rezultatas bus tas pats.
Ir tiroksinas šiek tiek mažina Prl. Šiaip, dėl jo galėjo makroprolaktiną padaryt.
Bozke parašė:
O ka geret kad plr nukrito?
Broma
giedrulisimo parašė:
Tiroksinas "išsilygina" per savaitę. Man endo aiškino, kad ne į kasdienes dozes reikia atkreipti dėmesį, o į savaitines.
Kaip įdomiai
makro nebuvo galimybės padaryt o sako prl nėra gerai kai taip šokinėja tai išrašė
Bozke parašė:
Zinokit kai pasidariau tth is pradziu jis buvo 5 su kazkiek, endo.sake.pakartot tyrimus ir ateit, kai pakartojau ir tth nukrito ir prl, bet jokiu vaistu negeriau..t…
Kai man buvo virš 4nieko neskyrė o kai uzkilo virš 6 pagaliau išrašė
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai