inesius parašė:
O is vyresniu, tai cia kiek metu? ;)
Tik 40 ;)
inesius parašė:
O is vyresniu, tai cia kiek metu? ;)
Tik 40 ;)
gince75 parašė:
Tik 40 ;)
Gerai, kad parašei tik, nes 40 dar ne riba, tikrai. Danijoje 45 moterys gimdo (daug su iui, ivf) ir tikrai nesijaučia perkopusios amžiaus gimdyti slenksti
dinike parašė:
po 40sunkiau pastoti ir išnešioti,mam 39 tai mano ginekologas pasakė kad sunkiai pasiektam nestumui reikalingas didelis atidumas tai važiuoju pas gin kas pora savai…
Negaliu sakyt, kad visiškai nesutinku, bet... Man 38, taip pat sunkiai pasiektas nėštumas, bet priežiūra buvo eiline ;)
inesius parašė:
Negaliu sakyt, kad visiškai nesutinku, bet... Man 38, taip pat sunkiai pasiektas nėštumas, bet priežiūra buvo eiline ;)
gal tai dar ir nuo ginekologo požiurio priklauso
dinike parašė:
gal tai dar ir nuo ginekologo požiurio priklauso
Galbūt
sonbaj parašė:
40![]()
po 40 jau reiketu apsvartstyti ir donoriniu kiaušialasciu naudojima.šansai pastoti su jaunom kiaušialastem didesni .o alinkiniams ir namiškiams(na išskyrus vyra) visai nebutina apie tai žinoti.
dinike parašė:
po 40 jau reiketu apsvartstyti ir donoriniu kiaušialasciu naudojima.šansai pastoti su jaunom kiaušialastem didesni .o alinkiniams ir namiškiams(na išskyrus vyra) vi…
Na gydytojas LV minėjo ,tokį variantą...bet pavyko ir taip
Lankausi paprastoj poliklinikoj,mūsų ginė ir taip super rūpestinga...tad jokių stebuklų,kad gaunu didesnę priežiūrą.Tiesiog tokia gydytoja...bet dėmesio tikrai daugiau negu kai laukiaus būdama 33 m.
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai