gince75 parašė:
Tik 40 ;)
džiaugiuosi kad pavyko, jei ne paslaptis iš kelinto karto pavyko?
gince75 parašė:
Tik 40 ;)
LaMona parašė:
Noriu paklausti, o pirmomis savaitėmis tikrina prg ar jo ne per mažai? Nes su prg juk yra kitaip po ivf, nei, kad natūraliai būtų pastota.
Po isodinimo skiria preparatus su prg. Jei pastoji - tikrini prg ir toliau sprendziat su daktaru koki taikyti palaikyma ;)
Bertute.jute parašė:
Po isodinimo skiria preparatus su prg. Jei pastoji - tikrini prg ir toliau sprendziat su daktaru koki taikyti palaikyma ;)
Tai va ir klausiu, ar poliklinikoj tai galima nemokamai darytis? Nes jau tuoj išleisiu ant tų tyrimų pinigų, kaip trečiam ivf
LaMona parašė:
Tai va ir klausiu, ar poliklinikoj tai galima nemokamai darytis? Nes jau tuoj išleisiu ant tų tyrimų pinigų, kaip trečiam ivf
Deja tyrimas mokamas. Jei neklystu poliklinikoj apie 8 eur prg kraujo tyrimas kainuoja...
As kai pastojau 3 kartus tikrinau prg. Ir tai pati, daktares neskyre darytis. Paskui paskyre Duphaston, jo tikrai pilnai pakanka prg palaikymui ir tyrimuose jis neatsispindi, todel daugiau nei karto nekartojau sio tyrimo.
Laikykites!
toks jau musu kelias
O kur daretes ivf?
Dar kai pastoji irgi daug pinigu isleidziama ant vaistu... as per men kazkur apie 50 eur isleidziu su vitaminais. Na tam reikia pasiruosti. Ir tikrai jau negaila tu pinigeliu kai yra rezultatas!
LaMona parašė:
Prg visur mokamas. Gali tik pasiieškot kur pigiau
rutuliukass parašė:
![]()
Pirmas Ivf icsi ,antras isodinimas
Prg nieks netikrino po ivf...
iki 10 savaitės reikėjo naudoti prg žvakutes ir vaistus kurie skirti iki ivf.
Bertute.jute parašė:
Deja tyrimas mokamas. Jei neklystu poliklinikoj apie 8 eur prg kraujo tyrimas kainuoja...
Ot nesąmonė, kad mokamas
aš vartoju crinoną, o kai prg buvo iki 53,6 nukritęs, tai progestaną susileidau.
Turkijoje Memoriale darėme šį ivf. Turkiškų vaistų atsivežiau, tai beveik keturis kartus pigiau, nei lt dabar man vaistai gaunasi.
m.e.s parašė:
Prg visur mokamas. Gali tik pasiieškot kur pigiau![]()
Santariškėse darausi. Ten po 7 eurus. Bet + 2 eurai už kraujo nuleidimą.
LaMona parašė:
Ot nesąmonė, kad mokamas![]()
aš vartoju crinoną, o kai prg buvo iki 53,6 nukritęs, tai progestaną susileidau.
Nemokamai nieko pas mus nera
Tai iki 53 dar norma, ner ko pergyvent
pas mane iki 32 buvo nukrites
Jei ne paslaptis kiek turkijoj jums kainavo su kelionem, procedura ir vaistais?
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai