Spaliuxe parašė:
Na visaip buna. Ypac jei neguliu, tai galiu ir nejaust kuri lauka..
O idomu atitinka ,koks vaikas pilve toks ir gimęs ?kaip tau su pirma Spaliuxe buvo ? Pilve rami gimus irgi rami ,ar čia irgi mitas ?
Spaliuxe parašė:
Na visaip buna. Ypac jei neguliu, tai galiu ir nejaust kuri lauka..
O idomu atitinka ,koks vaikas pilve toks ir gimęs ?kaip tau su pirma Spaliuxe buvo ? Pilve rami gimus irgi rami ,ar čia irgi mitas ?
anom parašė:
Dziaukites, kad tik baladojasi 😊 pas mane ji ramesne ir pagronde tik rytais aktyvesne, tai kartais panikuoju, kodel tokia pasyvi 😏 mum neitiksi 😏
Maniske peleda, rytais ramu, vakarop prasideda veiksmas. Sivakar gan ramu, bet vakar ryškiai šokiai vyko 😄
Vikaledi parašė:
Man sutapo su pirmaja, sparde normaliai iki pat paskutinės dienos, irgi vakarais, nors pabaigoj nlb ten jau vietos yra. Taip pat ir po gimimo, peledziuke, energijos trukumu nesiskundžia, ypač vakarais 🙈 nu bet nors paryčiais niekad nezadina, nes aš irgi pelėda 😀
Vikaledi parašė:
Bijau prisipažint, bet nieko nepamenu kaii buvo su pirma dukryte.... man dabar viskas kaip pirmą kartą... pamenu, kad pilvas kilnojosi nuo judesių, bet kada, kaip, kiek.. nepamenu...o gal mano rami buvo, kol jau visai didelė ten užaugo, gal dėl to nepamenu ... o gimus tikrai rami buvo pradžioje...tai nežinau ar atitinka, nes pati galvoju apie tai..
erikuteeee parašė:
Vikaledi galit priminti pas koki peritanologa buvot? Nes maniske nepatiko, o vel gavau siuntima
Pas R.Matulionyte, jeigu eisit su vyru paprašykit pafilmuoti ,ji geriete -leidžia
Man kada liūdna ar neramu visad video žiūriu kaip jis mojuoja
Mano buvo žiauriai ramūs pilve, aš juos jausdavau bet nzn ar dėl vietos stokos jie ten nevarydavo daug ar tiesiog buvo ramiakai, tikrai nepamenu kad būčiau negalėjusi miegoti ar kas nuolat duotusi ten, tai ir man atitinka kad ramiakai buvo gimę, dabar jau po truputį jaučiu judesiukus tai kai vienas tikrai manau daugiau ten judesio bus 😉
Aš migdolų aliejų pirkau delonoje, nepamenu kainos.
Mano lelius vakar aktyvuolis buvo, vartėsi visaip kaip, toks jausmas, kad ir skersai pilvo buvo įsitaisęs, nes abu šonus tempė, kad nu.. Nors jis pas mane ir taip aktyvus. Naktį kai grįžtu po wc visada jaučiu, kad krutu, bet greit nurimsta. Būna, kad apie 5.30 val mane pažadina spyriais ir pasivartymais, tada paguliu gerą pusvalandį, aprimsta ir užmiegu. Ir dabar kruta, tik turiu ant vieno šono gulėt dabar, nes į kitą taip įsirėmęs, kad gulantis ant jo net skauda ir baisu, kad kokio kauliuko nesulaužyčiau vaikui 🙈🤣
Vikaledi parašė:
Sakykit merginos, o pas jus stebukleliai irgi buna kai kuriom dienom aktyvesni ?siandien manasis duodasi be perstojo ,vyras sako gal jam kas nepatinka ? Dabar ir aš…
Baladojasi ir man kartais non stop, ipratau
paskui kelias dienas ramiau buvo- net issigandau. Gaudziau jau tada as kiekviena judesiuka ju
bet kad intensyvesni ir stipresni bumsejimai- tai jooo. Ziurint i pilva jis net juda☺️
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai