raudona26 parašė:
Man visiskai jokiu pozymiu nebuvo,nuejus echosk., patikrai 10sav., suzinojau,kad 7-8sav., nustojo vystitis.Pats organizmas nesivale,dare su vaistais spec.,persileid…
raudona26 parašė:
Man visiskai jokiu pozymiu nebuvo,nuejus echosk., patikrai 10sav., suzinojau,kad 7-8sav., nustojo vystitis.Pats organizmas nesivale,dare su vaistais spec.,persileid…
Kad zinokit man gydytoja dar pries skatinima pasake, kad normalu jog pirmieji vaistukai iskart nesuveikia. Man dejo tabletes kas 4val.ir tik trecioji suveike.
Tikrai sunkoka suvokt kodel taip vyksta.. globot koki vaikiuka negalvojot paimt? Mes buvom snekeje su vyru, kad po 2 savu pradesim dokumentacija del globos/ivaikinimo. Bet 2 velyvi persileidimai (18-19sav.) ir nutarem, kad gal pradekim tuos globos reikalus dabar, o tai jie pora metu uztrukt gali ir apsisprendus del to daug kas gyvenime pradejo sklandziau deliotis. Dabar laukiames trecio..15sav.eina ir nerimas tik dideja.

man 4dieni didysis scanas, taip jaudinuosi, kad tik viskas butu gerai, normaliu judesiu iki suol nejauciu, tai vis prisigalvoju nesamoniu...