Trish@ parašė:
Tas ir liudniausia, kad nuo musu beveik niekas nepriklausoatrodo, saugai save ir vistiek, o tos kurios nenori vaiku, gimdo juos, ismeta, palieka..
Kaip vienas giminaitis sako - kas cia zino gerai ar blogai. Visus ir kiekviena gyvenimo ivykiai kazko moko. Manau ir moterys su kiekvienu persileidimu buna jau kitokios nei pries tai. Kitavertus juk jeigu kazkas vaikucio nepaliktu tai kazkas norintis bet nesusilaukiantis negaletu jo paimti globoti, isivaikinti. Kazkam nesiseka su finansais, kazkam su sveikata, kazkam su darbu ar santykiais. Visur ir visada tikrai nesiseks

ir tikrai labai nuosirdziai linkiu, kad trecias kartas nemeluotu... Daugiau tokio optimizmo ir ateitis parodys ar tai tiesa, kas sakoma, kad teigiamos mintys duoda daug daugiau naudos ir netgi materializuojasi
niekada negalvojau jog teks rašyti ar klausti tokiame forume. Perskaičiau matyt visą šios temos forumą ir esu išsigandusi. Pirmiausia todėl jog pirmą kartą sužinojau, kad persileidimas iš ties yra dažnas reiškinys, pati esu neščia apie 4sav, taip parodė neštumo testas, pas daktare buvau tik vieną kartą kuris buvo nereikšmingas. Vos keli klausimai. Kitas vizitas po dvieju savaičių. Norėčiau jūsų paklausti ar man vertetų nerimauti jei apie nepilna savaite pastebiu tepliojimus, retkarčius pilvo skausmus, tokius kaip durimus, ypač kosint ar čiaudint, bei nugaros skausmus, sekmadieni darbe buvo baisus nugaros skausmas, bet del to labai nepergyvenu nes su nugaros skausmai mane lydi jau daug metų. Kaip manote ar tai galėtų būti persileidimo požymiai?
deja, taip. Lb daznai taip atsitinka. Tavo atveju patarciau nesijaudint lb, nebent tas tepliojimas butu svieziu krauju ir skaudetu kaip pries mmm. Nors asmeniskai man viskas ir prasidejo nuo tepliojimu rudom, vandeningom isskyrom... Bet kiek nestumu tiek skirtingu persileidimu priezasciu ir pozymiu buna. Tik gydytojai gal geriausiai gali pamatyt.Jeigu lb nerimas ima tada gal pavyktu anksciau pas gydytoja nulekt, nes stresas ir nervai tikrai ne i gera, atsimenu, kiek bemiegiu naktu butà, kiek asaru del tokios nezinomybes. Tu tikrai ne viena, mergyt. Tikekis ir tikek, kad viskas TURI but gerai