Filė parašė:
O, na nezinau, ka pasakyti. Tikriausiai visu pirma tureciau pasveikinti gimus vaikuciui! Matau parasete 4d. Leliukui.
Pilvo maudimas po aktyvesnio pajudejom gaktikaulio ir klubų skaudenimas, šonų tempimas
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįFilė parašė:
O, na nezinau, ka pasakyti. Tikriausiai visu pirma tureciau pasveikinti gimus vaikuciui! Matau parasete 4d. Leliukui.
Pilvo maudimas po aktyvesnio pajudejom gaktikaulio ir klubų skaudenimas, šonų tempimas
nusivylusi parašė:
Hm, baisu net skaityt. Man ir sonus patempia geriu magni, kad geriau butu. Ir kryzkauli skauda, sunku verstis lovoje kai kada darosi. Bet kur ta liga tarp gero ir blogo nezinau..
Filė parašė:
Hm, baisu net skaityt. Man ir sonus patempia geriu magni, kad geriau butu. Ir kryzkauli skauda, sunku verstis lovoje kai kada darosi. Bet kur ta liga tarp gero ir b…
Na gal man buvo sutapimas toks, magni ir aš geriau diasporali į parą 800
nusivylusi parašė:
Na gal man buvo sutapimas toks, magni ir aš geriau diasporali į parą 800
Na linkiu sekmes, kad viskas butu jums gerai 🌺
Dezavuuu parašė:
Ir aš šiandien buvau pas gynekologe, gryzau su blogo naujienoms. Nėštumas 8 savaičių o nesivysto jau nuo 6 savaites. Tepa rudai rausvai. Jaučiuosi tragiškai. Liko …
Užjaučiu... Man buvo panašiai... O Tau ne rekomendavo kreiptis į ligoninę su siuntimu jog duotų vaistų ir jų pagalba Tau valytusi ar abrazija?
As jau nuo penktadienio vakaro klinikose, pradejo skaudeti pilva, bet tepimo nebuvo. Nuvaziavus pasake jog nesivysto 8 sav.tiktai, nors turetu buti 11. Sestad.nuo ryto dave vaistus kad valytusi ir iki siol dar niekas nevyksta, taip baisu kad negaliu. Labiausiai bijau abrazijos
stikruta parašė:
As jau nuo penktadienio vakaro klinikose, pradejo skaudeti pilva, bet tepimo nebuvo. Nuvaziavus pasake jog nesivysto 8 sav.tiktai, nors turetu buti 11. Sestad.nuo r…
Nebijok! Man pradžioje irgi taip.. Bet man buvo va... Žodžiu, kai davė vaistų tik po kurio laiko man vos vos tepė, poto vos vos kraujavo, poto kraujavimas šiek tiek padidėjo, iškrito porą krešulių ir viskas baigėsi..
Kitą dieną apžiūrėjo ir kaip buvo viskas taip ir buvo, davė vaistų kad sutraukti gimda, valandą skaudėjo žiauriai poto viskas normaliai, galėjau maratoną bėgti.
Trečią dieną davė vaistų kad valytusi ir tada o Dieve, maniau numirsiu iš skausmo.. Kraujo nebuvo visiškai o skausmas kažkokia tragedija, tikrai maniau kad aš numirsiu ir per visą dieną vakare man iškrito pūslytė tuščia... Tik kitą dieną iškrito vaikiukas.. Nežinau gal kažkur buvo užstrigęs jis pas mane kad šitaip...
Mano gydytojas visai nenustebo tiesiog mano organizmas daro taip kaip jam reikia ir nereaguoja į vaistus kaip reikia, Tavo matyt panašiai.
Esmė tame jog nesijaudink, aišku tai yra mano istorija, Tavo gal bus kitokia. Šiaip Tave turėjo įspėti jog toks nėštumas dažniausiai per vieną kartą ne išsivalo. Šiaip jie daro abrazija poto kai jau per porą kartų tablečių normos neišsivalo.. Aišku dar nuo gydytojo priklauso, bet bus viskas gerai anksčiau ar vėliau!!
stikruta parašė:
As jau nuo penktadienio vakaro klinikose, pradejo skaudeti pilva, bet tepimo nebuvo. Nuvaziavus pasake jog nesivysto 8 sav.tiktai, nors turetu buti 11. Sestad.nuo r…
Man be vaistu, issivale tik 13-ta savaite. Nors nesivyste nuo 8 sav. Pradejau kraujuotm ir po keliu dienu persileidau.
Chaelin parašė:
Man be vaistu, issivale tik 13-ta savaite. Nors nesivyste nuo 8 sav. Pradejau kraujuotm ir po keliu dienu persileidau.
Na taip.. Bet kam realiai ten laikyti ir nešioti negyva vaisių.. Poto nei gali ką planuoti, negali nei dėl kokių tyrimų kažką nei ką nes vistiek organizmas dar laiko kaip gyvą ir jam teikia medžiagas... Dar va būna poto kokie uždegimai, infekcijos ir būna daugiau problemų... Pasakojo va draugė kaip jos pažįstamai iš aplinkos kuri nežinojo jog jos vaikas negyvas, nešiojo iki 12-os savaitės (iki kito vizito) ir poto atsirado baisus kvapas iš ten, nuvarė pas gydytojus, sužinojo kas kaip tai ją net guldė į ligoninę, leido lašelines, vaistus nes prasidėjo problemos didelės.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai