Nerimastinga_ parašė:
Kaip jūs? Ar darėtės hcg?
Taip dariau vakar, jau nukritęs.. 😔 Laukiu kada pradėsiu kraujuoti.. Tikiuosi ilgai laukti nereikės..
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįNerimastinga_ parašė:
Kaip jūs? Ar darėtės hcg?
Taip dariau vakar, jau nukritęs.. 😔 Laukiu kada pradėsiu kraujuoti.. Tikiuosi ilgai laukti nereikės..
VSJo parašė:
Linkiu kuo greičiau atsitiesti♥️
Nerimastinga_ parašė:
Linkiu kuo greičiau atsitiesti♥️
Ačiū 💞
VSJo parašė:
Užjaučiu. Man po 5 Paru prasidejo kraujavimas....
Ievukas 111 parašė:
Užjaučiu. Man po 5 Paru prasidejo kraujavimas....
Ačiū. 🌸 Tikiuosi ir man greitai prasidės..
VSJo parašė:
Ačiū. 🌸 Tikiuosi ir man greitai prasidės..
Eikit į karštą vonią pagulėti, kiek tai veiksmiga nežinau, bet gal nors kiek pavyks atsipalaiduoti, o atsipalaidavus viskas greičiau vyksta.
vili parašė:
Eikit į karštą vonią pagulėti, kiek tai veiksmiga nežinau, bet gal nors kiek pavyks atsipalaiduoti, o atsipalaidavus viskas greičiau vyksta.
Vakar gulėjau, nepadėjo 😬
VSJo parašė:
Vakar gulėjau, nepadėjo 😬
Na teks laukti kada viskas savaime įvyks, jei jausit didelius skausmus, važiuokit į priėmimą, padarys išvalymą. Aišku geriau kai savaime viskas įvyksta
vili parašė:
Na teks laukti kada viskas savaime įvyks, jei jausit didelius skausmus, važiuokit į priėmimą, padarys išvalymą. Aišku geriau kai savaime viskas įvyksta
Tikiuosi viskas bus gerai 🙂
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai