Patre parašė:
Sveika, tikrai gali pastoti natūraliai, aš turiu PKS, mm kiekvieną mėnesį, plaukuotumo nera ir pastojau natūraliai![]()
Po kiek laiko pavyko pastoti? Gal kažką vartojate, papildus kažkokius, vaistus? 😊
Patre parašė:
Sveika, tikrai gali pastoti natūraliai, aš turiu PKS, mm kiekvieną mėnesį, plaukuotumo nera ir pastojau natūraliai![]()
Po kiek laiko pavyko pastoti? Gal kažką vartojate, papildus kažkokius, vaistus? 😊
Gabriele0128 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti dėl PKS. Mano mėnesinės yra reguliarios (na kartais skiriasi 1-3 dienomis) ir sergu kiekvieną mėnesį, plaukuotumas nepadidėjęs, antsvo…
Tikrai galite, aš pastojau 3 kartus natūraliai, gaila nesėkmingai, dabar laukiu atsakymų iš hematologo ir keliausiu pas vaisingumo gydytoją
Sunyy parašė:
Vartojau tik cycle balance, daugiau nieko
bet nežinau ar kažką tie vitaminai įtakojo 🤷♀️
Pavyko iš 3 ciklo
Gabriele0128 parašė:
Sveikos, norėjau pasiteirauti dėl PKS. Mano mėnesinės yra reguliarios (na kartais skiriasi 1-3 dienomis) ir sergu kiekvieną mėnesį, plaukuotumas nepadidėjęs, antsvo…
Sveiki, galit pastoti natūraliai. Turiu PKS, yra padidėjęs plaukuotumas. Tačiau hormonai normose. Vaistų jokių nevartoju. Gydytoja buvo sakius, kad jei norėsiu pastoti reikes gydyti. Niekad nebandžiau specialiai pastoti. Pernai tiesiog nesisaugojom. Pastojau natūraliai. Jau ketvirta savaite eina, kai sūpuoju mažyle 😊
JIIV parašė:
Nepavyksta 4m.
4stimuliacijos, 4 IUI..nesekmingi..
Ar tyrėt kiaušintakių pralaidumą? Gal esat iš tų porų kur nesuderinami su vyru? Ar buvo užkibę ir persileidimai vyksta?
Goosey parašė:
Ar tyrėt kiaušintakių pralaidumą? Gal esat iš tų porų kur nesuderinami su vyru? Ar buvo užkibę ir persileidimai vyksta?
Viskas tirta prieš stimuliacijas..sudernamumus kiaušintakiai,spermograma,kraujas,tepinėliai..
Dėja..nieko
JIIV parašė:
Viskas tirta prieš stimuliacijas..sudernamumus kiaušintakiai,spermograma,kraujas,tepinėliai..
Lp daret?
_BurBė_ parašė:
Lp daret?
Taip,kaip minėjau viskas daryta.skatinant ovuliaciaj viskas gražiai užaugdavo,bet dėja nesekmingai.
JIIV parašė:
Taip,kaip minėjau viskas daryta.skatinant ovuliaciaj viskas gražiai užaugdavo,bet dėja nesekmingai.
Na nežinau tada. Man augino folikulus su vienais vaistais, nepakankamai užaugo, tuomet leidausi į pilvą kažkokius, užaugo folikulas, tuomet sprogdinom su ovitrelle leidžiamais į pilvą ir tada reikėjo mylėtis tam tikrom valandom. Tai iš savo pusės galiu nebent rekomenduoti Eliną Žurman konsultacijom, nes aš vaikščiojau ir tyriausi valstybinėse klinikose ir nieko neįvyko kol pas ją nenuėjau, o ji greitai surišo galus ir iš pirmo karto pavyko pastoti, nors ie tik vienas folikulas užaugo. Geriau cycle balance gal metus, veltui išmesti pinigai, net mėnesinių neturėdavau, iššaukdavo su duphastonu kai sutapdavo su nuėjimu tyrimams pasiskundus kad neturiu mėnesinių ir kai pamatydavo kad cistų kiaušidėse milijonas, bet tik mėnesiui skirdavo tai vis ėjau ir ėjau kur nors
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai