kaktusyte99 parašė:
kazkaip netikiu dar juk vos matosi reikia ryskiu II![]()
![]()
![]()
bet pas tave ir ganetinai jau graziai rodo
kaktusyte99 parašė:
kazkaip netikiu dar juk vos matosi reikia ryskiu II![]()
![]()
![]()
bet pas tave ir ganetinai jau graziai rodo
Emilija parašė:
bet pas tave ir ganetinai jau graziai rodo![]()
![]()
sakai
nu reiks pradet tiket .testuka 4 val ryte padariau nuo to laiko taip ir nebegalejau uzmigti
Sveikos merginos, na aš ta tylioji, kuri vis pasiskaito pasidžiaugia už visas, kaip dziugu kad šis mėnesis toks turiningas
, didziausi ir nuoširdziausi sveikinimai
lengvo jums nešiojimo
Na o aš vis gaudau gaudau ir vis su nusivylimu
na bet nieko ateis ir pas mane šventė
Bandysim šį cikla gaudyt ir laukti kaledinės dovanėlės, nes šiuo metu yra 8CD mm kaip ir turėtų pasirodyti Gruodzio 22 d., bet tikėkimės ne
kaktusyte99 parašė:
sakainu reiks pradet tiket .testuka 4 val ryte padariau nuo to laiko taip ir nebegalejau uzmigti
oi as tikiu
mazastaskas parašė:
sveikos mergaites, sveikinimai visoms busimoms mamytems, ikeliu si cikla darytus ovuliacijos testukus, ar kuris nors jums atrodo teigiamas![]()
man tai 29 toks ryskokas gan
as irgi si cikla juos darau, tai mano zinok panasus buvo, bet va siandien jau pamaciau ganetinai ryskia 2 juostele, siandien man 17cd
mazastaskas parašė:
sveikos mergaites, sveikinimai visoms busimoms mamytems, ikeliu si cikla darytus ovuliacijos testukus, ar kuris nors jums atrodo teigiamas![]()
manau 29
spygliukee parašė:
man tai 29 toks ryskokas ganas irgi si cikla juos darau, tai mano zinok panasus buvo, bet va siandien jau pamaciau ganetinai ryskia 2 juostele, siandien man 17cd
as irgi jau dabar mastau kad gal 29 nes ryskesnes jau uz ja nebera visos blanksta,db lyginant kaip ir atrodo kad jis teigiamas, o aisku 29diena, kai dariaus man nepasirode kad cia turbut teigiamas, bet myliuko tadien turejo
kaktusyte99 parašė:
manau 29
o kaip del temp? kada ji pakyla, iskart po ov?
mazastaskas parašė:
o kaip del temp? kada ji pakyla, iskart po ov?
na nelabai domejaus. tik zinau jeigu ji islieka pakilusi ir po nesulauktu mm vadinasi laukiesi
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai