xaciux parašė:
jo jo sakius gydytoja yra kad labai lengva infekcija gaut
taip pasigaut kokia bakterija lengva visgi tuo metu pas moteri viskas atvira visi kanalai...
xaciux parašė:
jo jo sakius gydytoja yra kad labai lengva infekcija gaut
taip pasigaut kokia bakterija lengva visgi tuo metu pas moteri viskas atvira visi kanalai...
va va
o zinokit esu skaicius dar apie tai kai pastoji patarema nesimyleti kai mmm dienos turetu buti ir geriausia su prezervatyvu nes vyrai gali uznesti bakterija ir orgazmas gali paskatinti persileidima ir speneliu dirginimas ar pan (sorry kad taip issakiau) tai pasidalinu su jumis as tai saviskiui pasakiau jei pastojau tai iki tol kol 3men terminas nepraeis as jam neduosiu
Sakai Rutis celofanu prisitiestum
Na matomai kad turejo omeny, kad kai jau teplioja, nes pas mane tai 4d tai jau toks tik tepliojimas arba tik keli lasiukai
Aha tai sian akip tik 4d iki mano busimu mmm, tai ka reiks sian namu darbus daryt rimtai
Ai sian skaiciau, kad per ovuliacija, pakyla geismas.
tai as seip esu pastebejus, kad pas mane jis atsiranda kazkur mmm gale, gal ir bus, kad apie 4-6d
na del to tai tikrai jau reiks isbandyt
rutis82 parašė:
va vao zinokit esu skaicius dar apie tai kai pastoji patarema nesimyleti kai mmm dienos turetu buti ir geriausia su prezervatyvu nes vyrai gali uznesti bakterija ir orgazmas gali paskatinti persileidima ir speneliu dirginimas ar pan (sorry kad taip issakiau) tai pasidalinu su jumis as tai saviskiui pasakiau jei pastojau tai iki tol kol 3men terminas nepraeis as jam neduosiu
![]()
uzjauciu vyreli
nezinau kai bus su manuoju kai pastosiu nes jis kelis kart i diena nori
rutis82 parašė:
va vao zinokit esu skaicius dar apie tai kai pastoji patarema nesimyleti kai mmm dienos turetu buti ir geriausia su prezervatyvu nes vyrai gali uznesti bakterija ir orgazmas gali paskatinti persileidima ir speneliu dirginimas ar pan (sorry kad taip issakiau) tai pasidalinu su jumis as tai saviskiui pasakiau jei pastojau tai iki tol kol 3men terminas nepraeis as jam neduosiu
![]()
vargsas vyras. Bet zinok gydytoja sake , kad jei su nestumu viskas tvarkoj, nera jokios rizikos, ir galima myletis, nes tai naturalu ir tikrai del mylejimosi nepasidarys persileidimas ar kazkas blogo
linneka parašė:
Sveikos, planuoklesesu cia naujoke, neseniai atradau si puslapiuka, skaitinejau ir sugalvojau isitraukti i plepaliukus
tikiuosi priimsit i kompanija
nuo sio menesio po paskutiniu mm pradejom dirbti ties paciu svarbiausiu tikslu, jau norim vaikiuku
su kompanija smagiau planuoti
![]()
Sveikos naujos planuotojos
Merely parašė:
Mano draugui kaskaip problemu del ND darymo nera,jam perdaug nera![]()
Mano irgi
cia jaam tik duok proga taip sakant
Merely parašė:
Man viena gyne sake,kad kai mylimasi leliukui yra gerai nes tada susitraukineja gimda o kodel nezinau![]()
Na as sakyciau,kad nera nieko blogo,kad myliesi kai pastoji,dar geriau leliukas geru emociju pagauna
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai