2012.08.23 06:06 (prieš 13 m.)
Sveikos visos
Mano vardas Milda. Planuoju ir as savo pirmaji nestuma. Istikruju jis man nera pirmasis, esu turejusi pries puse metu isvalyma. Daugelis kaltins delto, bet man kitu nuomone nera svarbi, 'kitu' turiu omenyje tu nezinanciu visu priezasciu kodel as taip paielgiau. Visgi si tema ne visai apie tai, si tema apie planuojancias nestuma. Taigi dar karta sveikos visos
Noreciau prisijungti prie jusu, nes gyvenu uzsienyje ir neturiu su kuo pasikalbeti, pasidalinti patirtimi ir su kuo pasitarti, todel tikiuosi kad atsiras nuosirdziu merginu, moteru kurios su manimi pasidalins savo patirtimi ir galbut pagelbes kai kuriais aspektais
taigi, mano menesines prasidejo liepos 22 diena, baigesi liepos 28d. atsiskaiciavau savo ovuliacijos dienas, ir esu tikra kad pataikiau tada kada reikia. Siandien jau rugpjucio 23. menesiniu nesulaukiau. Labai tikiuosi kad ir nesulauksiu, nes su savo mylimu vyru vaikelio labai labai noriu. Tai pirmas kartas kai per cikla pabandeme ka nors 'sulipdyti'
taciau jei nepavyks man bus dvugubas smugis, nes galbut nebepavyks po isvalymo niekada. Gal kaip nors yra panasi situacija nutikusi. parasykite kaip jums pavyko pasoti, per kiek laiko, nes as siektiek nerimauju.