ašša parašė:
tikrai kad laaabai skirtingai pas visas. as galvoju vis, kad per OV kiausinio tipo gleives, ar ne taip?
na pas mane irgi buna per ov tokios baltos tirstos gleives... o kartais skaidrios lipnios...
ašša parašė:
tikrai kad laaabai skirtingai pas visas. as galvoju vis, kad per OV kiausinio tipo gleives, ar ne taip?
na pas mane irgi buna per ov tokios baltos tirstos gleives... o kartais skaidrios lipnios...
mamyte09 parašė:
vaisingumopazinimas.lt/taxonomy/term/5 VA KOKI PUSLAPELI RADAUSVEIKINIMAI didziausi ir nuosirdziausi anzeliux
![]()
![]()
![]()
![]()
dova28 parašė:
sveikinimai andzeliux![]()
![]()
![]()
Colliukke parašė:
tik va si karta keistai jauciuiosi po ov, kartais paskausta nugara, cia pries diena ziauriai skaudejo kairi sona... kazkokia truputi padidejusi krutine... mmm turetu buti po 10-11dienu..
Colliukke parašė:
tik va si karta keistai jauciuiosi po ov, kartais paskausta nugara, cia pries diena ziauriai skaudejo kairi sona... kazkokia truputi padidejusi krutine... mmm ture…
o tai gal kaiptik dabar OV?? jei nugariuke ir sona skauda? man sona skauda butent per OV
noriu ir as pasidalinti savo pojuciais
kaip rasiau anksciau pagal pozymius kuriuos jauciau tai man ov Ivyko kokia 5 - 6 CD, bet vakar vel pasirode KB ir net nezinau ka galvot... o savijauta irgi tokia keista, ir pilvo apacia ir sona kairi paskauda pamaudzia taip, i vc dazniau vaikstau,bet su tuo vc jau kokia savaite taip, sendien dar ir nugara skaudet pradejo labiau nei visada,ir pivo apacia tokia issiputus atrodo kaip kad pusle pilna butu,jau net an pilvo miegot net nebe patogu, atrodo kad spaudzia, mm turetu but 22 kaskur +- kokios3 dienos, tai NT gadint dar manau gerokai anksti, stengiuos visas mintis vyt salint, ar laukiuos ar ne, bandau negalvot, kad tik ramei but, per diena iseina kol darbe bunu, nes kolege atostogu isleidau tai dvigubi darbai, galva uzimta, bet kai vakaras ateina tai jau sunkiau...
ašša parašė:
o tai gal kaiptik dabar OV?? jei nugariuke ir sona skauda? man sona skauda butent per OV![]()
na mazai tikėtina, kad ov, nes dabar visiskai sausos dienos, ir yra 19cd...
mamyte09 parašė:
noriu ir as pasidalinti savo pojuciaiskaip rasiau anksciau pagal pozymius kuriuos jauciau tai man ov Ivyko kokia 5 - 6 CD, bet vakar vel pasirode KB ir net nezin…
o kuria ciklo diena KB pasirode?
mamyte09 parašė:
ISPRADZIU 5-6-7 cd buvo o dabar 16 CD tai yra vakar ir sendien dar ju yra, na pagal TD kaip tik vakar turejo but O
16cd labiau tiketina kad ov, o ne 5cd, nors... visko gyvenime buna... darykit myliu ir tada ir dabar ir tikrai neprasausit...
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai