ppuppsica parašė:
Va va būtva va, Linut ryt sugadink kokį NT... bus ramiau ir mums ir Tau pačiai
![]()
![]()
![]()
![]()
anksti dar mergaitės, jei kas ir mezgasi (nors labai abejoju) tai dar tikrai neparodytų
ppuppsica parašė:
Va va būtva va, Linut ryt sugadink kokį NT... bus ramiau ir mums ir Tau pačiai
![]()
![]()
![]()
![]()
anksti dar mergaitės, jei kas ir mezgasi (nors labai abejoju) tai dar tikrai neparodytų
rudaplauke parašė:
tai tada manau normaliai gaunas, jei aisku nera apsirijimas uz visa dienabandyk gal porcija sumazint.. is pradziu atrodo jausmas kad eisi apsisukus dar valgyt, bet reik turet valios nesisukinet
laikykis, ukdyk valia ir tau pavyks, pamatysi ;)
Ačiū už palaikymą, reikia kuo daugiau vandens gerti..
Bandysim pirma nuo to. nes persivalgyti nepersivalgau... ir tikrai nedidelėm porcijom valgau
linutee parašė:
anksti dar mergaitės, jei kas ir mezgasi (nors labai abejoju) tai dar tikrai neparodytų![]()
is kur gali zinot nepabandzius?
linutee parašė:
mergaitės dėl bt tai taip nesidžiaukit dar, nes sakau dar labai anksti būtų nt daryt, dabar dar tik 19 c.d. pas mane, nors ciklų buvo pas mane visokių kokių tik nori ir 22 d. ciklas buvonors paskutiniu laiku panašiai visad būna 26-28 dienos, va aną ciklą atėjo mmm 26 c.d. nors dar duphaston'ą geriau, bet ir jis jų nesustabdė
![]()
![]()
na tai palauk iki savaitgalio ir manau gali jau gadint,jei ankti taip viska,tai vaiduokliuka ir parody tikrai koki nors,man tai likus 6d iki mmm parode jau nebloga vaiduokli ir diena ir vakare tokius pat,paskui tik ryskejo... turiu dar net nuotrauka,nesikelia ranka ja istrint
rudaplauke parašė:
is kur gali zinot nepabandzius?![]()
Saule86 parašė:
na tai palauk iki savaitgalio ir manau gali jau gadint,jei ankti taip viska,tai vaiduokliuka ir parody tikrai koki nors,man tai likus 6d iki mmm parode jau nebloga vaiduokli ir diena ir vakare tokius pat,paskui tik ryskejo... turiu dar net nuotrauka,nesikelia ranka ja istrint![]()
na mergaitės luktelsiu dar iki savaitgalio ir tada žiūrėsiu, jei mm neateis ir bt nenukris, tai tikrai pasidarysiu
linutee parašė:
na mergaitės luktelsiu dar iki savaitgalio ir tada žiūrėsiu, jei mm neateis ir bt nenukris, tai tikrai pasidarysiu![]()
laikau kumstelius uz tave!!!!!
linutee parašė:
na mergaitės luktelsiu dar iki savaitgalio ir tada žiūrėsiu, jei mm neateis ir bt nenukris, tai tikrai pasidarysiu![]()
laikau ir as kumstukus
ir manasis gyventojas irgi laiko
linutee parašė:
oi lauksim lauksim
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai