laurita9 parašė:
O pas mane krutine F dydzio, tai ka bekalbet.as bijau pagalvot, kokie tesmenys bus pastojus
![]()
Oho kokie jūsų grožiai dideli
aš čia verkiu, kai man su b skauda, tai jus užjaučiu..
laurita9 parašė:
O pas mane krutine F dydzio, tai ka bekalbet.as bijau pagalvot, kokie tesmenys bus pastojus
![]()
Oho kokie jūsų grožiai dideli
aš čia verkiu, kai man su b skauda, tai jus užjaučiu..
laurita9 parašė:
![]()
Ot kokia! Galėtumėt ir su kitom pasidalinti nors kiek tokiu gėriu! Pavyzdžiui su manim
GyvenantiPuikiai parašė:
Ot kokia! Galėtumėt ir su kitom pasidalinti nors kiek tokiu gėriu! Pavyzdžiui su manim![]()
Stoju i eile prie papu!
GyvenantiPuikiai parašė:
Iki OV tai neskaičiuojampo OV tai jei mm ateina anksčiau nei 10 dienų ar vėliau nei 16 dienų, pastot mažai šansų, reikia gerti vaistus
ir pastojama 6-12 dpo.…
O tai man klausimas dabar kilo
jeigu dėl vaistų man 1-2 dienom paankstino ov, tai kaip suprantu ir mm anksčiau ateit turi? Čia kaip ir pagal antrą fazę laikotarpis maždaug panašus turėtų būt?
Smiliuke parašė:
O tai man klausimas dabar kilojeigu dėl vaistų man 1-2 dienom paankstino ov, tai kaip suprantu ir mm anksčiau ateit turi? Čia kaip ir pagal antrą fazę laikotarp…
Taip
turi
Laura0 parašė:
Stoju i eile prie papu!![]()
Lindami parašė:
Papai papai, kur papai?Su savo sėmkėm ir aš stoju į eilę
![]()
![]()
![]()
Bet aš pirma
tik kažin, ar norės dalintis
GyvenantiPuikiai parašė:
Taipturi
![]()
Kai Dievulis papus dalino idomu kokioj eilej tuo metu stovejau kad negavau?!
GyvenantiPuikiai parašė:
Taipturi
![]()
Taip tikiuosi, kad gandriukai greitai atneš ne tik išsvajotą vaikiuką bet ir papukus prigriebs
Pasikliauju genais, visigi mano mamukui po gimdymo oho kokios grožybės užsiliko visam gyvenimui
laurita9 parašė:
![]()
O jezau kaip užjaučiu!
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai