Laukiancioji parašė:
Pramuse... viltis dingo![]()
Laukiancioji parašė:
Pramuse... viltis dingo![]()
Teside parašė:
Man 34 bus, tai isvis sleptis tureciauAisku, jaunesnems lengviau pastoti, bet nenurasykim saves gal, ka? Glostysim mes tuos pilvus, anksciau ar veliau
![]()
Man jau 37 ,prma pasigimdžiau 36, taigi amžius ne rodiklis, nepraraskit vilties, viskas bus gerai su Dievo pagalba
Jank16 parašė:
Bet taip paskaičius forumus, pasikalbėjus su moterim tai labai daug kam būna ankstyvi persileidimai. Atsirenka gamta kaip jai reikia. Kol pati nesusidūriau su plana…
Taip, sutinku su Jumis.Kaip ir lengviau turetu buti zinant, kad daug kam taip lengvai nepavyksta.Bet nera lengviau, lengviau buna tik laikui begant.Bet paskui atsiranda baimes, kad ir vel taip bus
Naktis parašė:
Ne, bandem 8men ir pastojau, bet buvo nesivystantis nestumas.Sia sav.dare medikamentini valyma.Taip,kad pastoti mes galim, bet kodel nesekmingai neaisku
Nepergyvenk mergyt.. Skaitau ir net nzn.. Bus tas leliukas tik tikeki.. Nenusisuk tik blogoms emocijoms ir mintims.. Neliudek..
man buvo pernai kova nevietoj pastojimas.. Tik si men va pamaciau ||.. O jau ir 29. Jau taikiausi su mintim, kad nebus maziuko.. Vkr pamaciau ||. Bet vel bijau ir pati. Baimes yra. Ar viskas bus gerai. Nes skaudena pilva.. Sako mm metu ji skauda tai raminu save
Jank16 parašė:
Bet taip paskaičius forumus, pasikalbėjus su moterim tai labai daug kam būna ankstyvi persileidimai. Atsirenka gamta kaip jai reikia. Kol pati nesusidūriau su plana…
Tikrai taip! Man 30m butu buves pirmas vaikelis, bet nustojo vystytis. Buvo sokas, nes neisivazidavau, kad tokie dalykai gali buti, ir dar man. Bet greit susitaikiau, supratau, kad toks yra suaugusiu pasaulis, toks laikas kai pradedi planuoti
As minciu galia tikiu, ypac pozityviom mintim, bet besaikis analizavimas ir uzsiciklinimas yra zalingas. Galvoju, kad nenoreciau kito nestumo isgyventi su baime, todel nusiteikiau geriausiam
Ryto_Feja parašė:
Tikrai taip! Man 30m butu buves pirmas vaikelis, bet nustojo vystytis. Buvo sokas, nes neisivazidavau, kad tokie dalykai gali buti, ir dar man. Bet greit susitaikia…
Pritariu! Aš kai pradėjau kraujuoti tai buvo šokas, išlekiau iš darbo pas gydytoją, ten vos ne į ašaras, nes tiek lauktas vaikelis ir pabega, o gydytoja labai griežtai mane subarė, kad nereikia čia tiek panikuoti, stresuoti ir jokių ašarų, geriau nusiteikti pozityviai ir bandyti vėl. Sako stresas ne į naudą. Tai žinokit kelias dienas buvau kaip ne sava, bet paskui pagalvojau,kad kas iš to, juk gyvenimas eina pirmyn ir reikia džiaugtis kiekviena diena ;-)
rasimiene1990 parašė:
Negalima nutraukt kol mm nera turit gert kol pramus
tai, kad ir maudenimai beveik dingo ir jokiu tepliojimu net nesirodo. keistai
Dar nesenai viskas ivyko(antradieni), tai sunku pozityviai galvoti.Bet kaip nors.Geras zenklas, kad noriu planuoti is naujo, tik kad to negaliu daryti nes organizmas nesusitvarke.Siandien buvo sveciuose kriksto dukra mazyte,tai vos valdziausi neapsiasarojus.O dar ji vis prie manes.
6 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai