laiminga1359 parašė:
Nusipirkau kitos firmos, vaistinėj sakė, kad labai patikimi, jautrus, tinka 5-7d. iki mm. Darytas jau ne su rytiniu šlapimu, bet nieko nebuvau gėrusi. Atrodo tuščia…
Man lyg kazkas smezuoja, bet geriau pakartot 🙂 o kiek dpo?
laiminga1359 parašė:
Nusipirkau kitos firmos, vaistinėj sakė, kad labai patikimi, jautrus, tinka 5-7d. iki mm. Darytas jau ne su rytiniu šlapimu, bet nieko nebuvau gėrusi. Atrodo tuščia…
Man lyg kazkas smezuoja, bet geriau pakartot 🙂 o kiek dpo?
Giedrė. parašė:
Aš vis norėjau jums pasakyti!!! Va tie NT testai, kur nuotraukoj, jų jautrumas tik 25 miu! Ant jų pakuotės parašyta. Neseniai tik pamačiau. Kažkur mačiau rašėt jog …
Rožiniai testai ov iš shein yra 10 jautrumo. Ant pakuotes net parašyta yra.
Pirma parašiau, o po to dar karta perskaiciau, kad apie nt rasot 🤭🤦🏻♀️ reikes man irgi pasiziureti ju jautruma namie. Bet merginos su sitais gaudo ankstyvu laikotarpiu ir tikrai yra kam parode anksti. Tai nemanau, kad jie 25 jautrumo
Pupsika parašė:
Rožiniai testai ov iš shein yra 10 jautrumo. Ant pakuotes net parašyta yra.
Man irgi parodė jie patys pirmi.
buvo vos matomas, facelle matėsi daug aiškiau.
Aš va spie šią vietą kalbu. Aš irgi maniau visad kad jie 10 miu, tačiau darydama 10 miu ir šiuos matau akivaizdu skirtumą. Nebent mano partija buvo brokuota
Čia šioj nuotraukoj gal labiausiai matosi apie ką kalbu.

Giedrė. parašė:
Man irgi parodė jie patys pirmi.buvo vos matomas, facelle matėsi daug aiškiau.
Kokia detektyve
As ieskojau ant pakuotes, neradau
Googlinau, tai keli psl rase kad 10miu, ir keli kad 25miu
FoxLady parašė:
Kokia detektyve![]()
As ieskojau ant pakuotes, neradau![]()
Iš neturėjimo ką veikt
o iš tiesų, jie man tik streso įvarė bereikkalingo
tai dalinuosi, kad kitos tokioj situacijoj nesinervuotų
Aliooo greitai atsiliepiat kas daretes siuos Mamma testus??
Turejau rankinej tai nu paimiau ir pasidariau, iskart pradejo lysti vaiduoklis.
Cia melyna juostele, man kitose melynose vaiduoklis islysdavo jau tik biski pradziuvus (grizusi ir ji dar pasidarysiu).
Ryte raudonas testas buvo neigiamas visiskai, kaip daba zinot ar sie patikimi? Ir aisku dar tik 8 dpo...
FoxLady parašė:
Aliooo greitai atsiliepiat kas daretes siuos Mamma testus??![]()
Turejau rankinej tai nu paimiau ir pasidariau, iskart pradejo lysti vaiduoklis.
Įmeskit nuotrauką
FoxLady parašė:
As pirma karta tokiu is Shein gavau, raso ankstyvi bet miu nerandu, gal kas bandete?
Jei mėlyni tai bus tokie pat kaip ir anie mėlyni, tik pakuotė kita, aš žiūriu ne į pakuotę, o į patį testą, jei toks pat, tai nesvarbu kokia pakuotė bebūtų.
RauDonoji parašė:
Jei mėlyni tai bus tokie pat kaip ir anie mėlyni, tik pakuotė kita, aš žiūriu ne į pakuotę, o į patį testą, jei toks pat, tai nesvarbu kokia pakuotė bebūtų.……
Bet man tie visu skelbti melyni melagiai, per pirmas ~15 min buna visiskai balti. O pilnai isdziuvus buna jau gan ryski juostele.
Tai as ju kaip ir neskaitau melagiais, tik butina juos vertinti per nurodyta laika ir mesti lauk tada jau
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai