FoxLady parašė:
Nieko netikrinu ir neseku jokiu pozymiu, nes per daugiau nei metus nei vienas pozymis nepasiteisino![]()
O tu pozymiu jau turejau visus imanomus
tiesiog tie paty…
Matyt tavo tiesa.
FoxLady parašė:
Nieko netikrinu ir neseku jokiu pozymiu, nes per daugiau nei metus nei vienas pozymis nepasiteisino![]()
O tu pozymiu jau turejau visus imanomus
tiesiog tie paty…
Matyt tavo tiesa.
Gausa888 parašė:
Sveikos, noriu paklausti tokio gal ganėtinai keisto klausimo bet bandysiu laimear kaip atliekat lovos reikalus, vyras visada baigia su pirma banga ar dar užlaik…
Dazniausiai uzlaiko, o kodel iskilo toks klausimas 🤭?
RauDonoji parašė:
Pikas tikriausiai šiandien😀 pirmą ov testą šį ciklą atlikau 12cd😀 šiandien 13. Ir testai kaip tik atėjo po laiko, žiauriai ilgai ėjo 2 savaites... nesakykit, kad su…
Aš vis norėjau jums pasakyti!!! Va tie NT testai, kur nuotraukoj, jų jautrumas tik 25 miu! Ant jų pakuotės parašyta. Neseniai tik pamačiau. Kažkur mačiau rašėt jog 10 miu, tai taip nėra
bent šie iš sheino yra 25 miu. Dėl tokių pačių amedi - nežinau.
Giedrė. parašė:
Aš vis norėjau jums pasakyti!!! Va tie NT testai, kur nuotraukoj, jų jautrumas tik 25 miu! Ant jų pakuotės parašyta. Neseniai tik pamačiau. Kažkur mačiau rašėt jog …
O kur parašyta? Nematau niekur. Mėlyni tai tikrai 10 lyg rašė
BusKaipBus11 parašė:
Dazniausiai uzlaiko, o kodel iskilo toks klausimas 🤭?
Nes užmačiau tokia informaciją kad ištiesų negalima užlaikyti, nes gali sumažinti spermatizoidų judrumą ir netgi kiekį, o ar tiesa ar ne nežinau. nes mano dažniausiai irgi užlaiko.
RauDonoji parašė:
O kur parašyta? Nematau niekur. Mėlyni tai tikrai 10 lyg rašė
Aha, mėlyni galbūt. Ten parašyta HCG25... ir toliau skaičiai. Atrodo kaip data, bet manau čia jautrumas. Aš dariau juos ir livsane, facelle. Lyginau.
tai akivaizdus skirtumas..
Gausa888 parašė:
Nes užmačiau tokia informaciją kad ištiesų negalima užlaikyti, nes gali sumažinti spermatizoidų judrumą ir netgi kiekį, o ar tiesa ar ne nežinau. nes mano dažniausi…
Kakzkaip visada taip daro, o buvau jau 5 kartus pastojusi, tai nznau kiek tiesos, as kazkaip kaip tik buvau girdejusi, kad didesnis spermatozoidu kiekis islekia lauk 😁 aisku apie judruma nieko nezinau, bet nesutrukde tiek kartu uzkibti 😅
Bandziau dar chatgpt klaust, net nelabai tokiu tyrimu yra, tiria labiau intervalaus tarp ejakuliaciju 😊
3 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai