coliuke21 parašė:
Man jos velavo pora dienu,buvo kaip ir visad labai negausios. Po menesiniu prasidejo stiprus pykinimas. Ar cia forume skaiciau kad kitom buna pakraujuoja,nepamenu k…
Turbūt taip🤔
coliuke21 parašė:
Man jos velavo pora dienu,buvo kaip ir visad labai negausios. Po menesiniu prasidejo stiprus pykinimas. Ar cia forume skaiciau kad kitom buna pakraujuoja,nepamenu k…
Turbūt taip🤔
laiminga1359 parašė:
Labas rytas🙂 žiūriu ir atrodo akys išvarvės, nesuprantu ar matau, ką noriu pamatyti ar kažkas kabina akį.. Kaip jums? 11dpo, mm turėtų būti 11.17, neprarasiu viltie…
Jei cia cc testai, tai nevertinciau. Bandykit kitos firmos
laiminga1359 parašė:
Labas rytas🙂 žiūriu ir atrodo akys išvarvės, nesuprantu ar matau, ką noriu pamatyti ar kažkas kabina akį.. Kaip jums? 11dpo, mm turėtų būti 11.17, neprarasiu viltie…
Isplaukes toks, plati linija.. kaip isdziuves atrodo?
FoxLady parašė:
Isplaukes toks, plati linija.. kaip isdziuves atrodo?
Foto po 5min, važiuosiu tada kitą testą nusipirkti👌
KristinaVil parašė:
Sveikos merginos, testai daryti skirtingom dienom ar neturetu antroji juostele rysketi🤔 suprantu kad kai tik viena diena veluoja gali buti kaip vaiduokliukas bet se…
Testų ryškėjimą, kaip ir HCG, reikėtų vertinti kas 48 valandas
Nors šiaip iš esmės testai iš viso neskirti ryškėjimo sekimui, o tik "teigiama"/ "neigiama" nustatymui
Aišku, aš ir pati sekiau ir parinausi, kodėl neryškėja
Tai iš tiesų pastojimas buvo gerokai vėliau, todėl ir tie testai rodė, ką norėjo
FoxLady parašė:
8 DPO, anei vaiduokliuko.
Nu nieko, ryt pakartosiu![]()
Sveika, o tikrini kaklelio padetį? Aš jaučiuosi nusiminusi, vakar 8dpo jis buvo aukštai labai, šian jis atrodo žemiau
ir lyg sausiau, bet vis dar viduje skaidru išskyru. Jau nebenoriu net testuotis šeštadienį. Tikrai gali būti, kad ir neparodytu man taip anksti, nes abu neštumus vėlai parodė
laukti belieka. O ir krutine atrodo nebetokia skausminga, nors gal todel kad dar rytas ir nesenai pabudau🙂↔️.
sielos veidrodis parašė:
Sveika, o tikrini kaklelio padetį? Aš jaučiuosi nusiminusi, vakar 8dpo jis buvo aukštai labai, šian jis atrodo žemiauir lyg sausiau, bet vis dar viduje skaidru …
Nieko netikrinu ir neseku jokiu pozymiu, nes per daugiau nei metus nei vienas pozymis nepasiteisino
O tu pozymiu jau turejau visus imanomus
tiesiog tie patys ir pms
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai