Anzelikaa90 parašė:
Labuka taip pirmas. Ir deja nesekmingasgine sake kad po pirmu men galima bandyti vel leliuka. Bandom su vyru kolkas neuzkimba
O kada men prasidejo po A? Koks pries tai ciklas buvo?
Anzelikaa90 parašė:
Labuka taip pirmas. Ir deja nesekmingasgine sake kad po pirmu men galima bandyti vel leliuka. Bandom su vyru kolkas neuzkimba
Kimmi parašė:
Menesines prasidejo kai issivale po menesio . Dabar pagal viska turi buti po 7 dienu menesines bet taip ju nelaukiu....
Anzelikaa90 parašė:
Menesines prasidejo kai issivale po menesio . Dabar pagal viska turi buti po 7 dienu menesines bet taip ju nelaukiu....
O jums kaip sekasi jus ir po persileidimo?
Anzelikaa90 parašė:
labai gerai jus suprantu, bet reikia toliau bandyt
cia merginos labai daug patarimu surase - paskaitykit ir toliau planuokit
Man nustojo vystytis 7-8 savaiciu 05.18, o A pasidariau birzelio prad.
Men atejo tik po 45 dienu, pradejau ruostis IUI ir siandien kraujas parode HCG 21,500
Good Karma parašė:
Sveika, aš taip pat laukiu tų dienų, po abr praėjo 21 d., mano ciklas būdavo 26-27d., tai uždėjau dar kokią sav. jei vėluotų. Kitą sav. antrad. einu pas hematologę …
Man 17d bus menuo nuo ambrazijos
Kimmi parašė:
labai gerai jus suprantu, bet reikia toliau bandytcia merginos labai daug patarimu surase - paskaitykit ir toliau planuokit
![]()
O kaip cia suprasti pas jus tas hcg krauja parode nelabai suprantu?
tai bandom bandom
Anzelikaa90 parašė:
O kaip cia suprasti pas jus tas hcg krauja parode nelabai suprantu?tai bandom bandom
![]()
HCG rodo nestuma
tai siandien suzinojau kad uzkibo..
Vichy parašė:
Man abrazija dare geguzes 18, jau du normalus ciklai buvo, bet nekimba kol kas zirniukas![]()
Pas mane ir tas pats pas vienas greit uzkimba pas kitas girdejau net puse metu laukia kol uzkibs.
Kimmi parašė:
HCG rodo nestumatai siandien suzinojau kad uzkibo..
![]()
Ooo sveikinu
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai