Keise parašė:
O su ankstesniais gal va buvai apsirgus kuo iki 12sav?
blem o as kazkaip manau kad man tas rotas cia pakiso koja .. tai va ir sakiau sekanti karta tikrai iki 12s…
Kiek atsimenu nebuvau susirgusi, bet ginė sako, kad vistiek buvo kokia infekcija, kitos būna ir be požymių jokių. dabar mano ginė irgi jaudinosi labai dėl manęs, kad slogavau pradžioje, bet man atrodo ten buvo nėštuminė sloga tokia gana lengva, kai pradėjo pykinti, dingo ir ta sloga. o šiaip sakė labai saugotis oeršalimų, infekcijų ir pan., nes pas ją ne viena nėštukė tokiu metu ateidavo su kokiu uždegimu, praeitais metais kai nustojo vytytis irgi toks pikas sakė buvo tuo metu, beje praeitais metais pastojua gegužę su tuo nėštumu, kur laikėsi iki dešimtos sav., o dabar balandį, aš iki šiol galvoju, kad man tai skaudžiausia patirtis, kai persileisdavau 4-5 sav., kažkaip ne taip psichologiškai mane paveikdavo, atrodydavo, kad taip turi būti, jeigu kažkas negerai, bet su tuo nėštumu, kur vystėsi ilgiau buvo labai sunku, jau buvau nusiteikusi, kad viskas bus gerai, mačiau ir širdelę, tikėjausi tik geriausio, buvo tikras smūgis po to, tai dažniausiai aš ir kalbu apie tą ilgesnį savo nėštumą, ką nors lygindama.
Beje, tau darė vaginalinį? aš prieš kelionę buvau pas ginę keturių sav., tai net nelindo į vidų, po to šešių irgi nelindo, mano ginė įsitikinusi, kad geriau nelįsti tokiam ankstyvam nėštume, o va jos kolegė pas kurią esu buvusi daro tik per vidų, ir iš tikro labai skiriasi gydytijų praktikos tuo klausimu. Kitą kartą kai pastosi galiu patarti be 7-8 sav. neiti pas ginę, kad ir kaip žinau norėsis įsitikinti, kad viskas gerai, bet man bent jau ramybės nebuvo kol nepamačiau vaisiuko ir širdelės, net jei pūslytė buvo vietoje, kitą kartą ir aš daryčiau kitaip, kelis kartus patyriau paniką, bet tai niekuo nepadeda mažiukui augti, ir endo, ir ginė man dabar nuolat kartoja, kad nestresuočiau ir ramiai laukčiau mažylio, tai kol esu patikimose rankose atrodom kad gal gerai viskas turi būti
Beje, pagalvoju aš apie tą tavo rotą, kai sakei pravėmėt su vyru, tikrai neatmestina priežastis, maža ką kokį ten uždegimą sukėlė mažiukui. Ar žinai, kaip pasigavot tą virusą?