JuMalu parašė:
Aš su PKS ir niekada antsviorio nesu tikėjusi, KMI toks, koks ir turi būti, maista prisižiūriu ir tt., bet visvien nesiseka pastoti...
O kokie jusu PKS simptomai? Ir Kiek laiko planuojate Jau? Ar ov vyksta pilnaverte?
Policistinių kiaušidžių sindromas (PKS) yra įgimtas hormoninis sutrikimas, siejamas su hormonų disbalansu bei jo nulemtais ovuliacijos sutrikimais. Skaityti
visą straipsnįJuMalu parašė:
Aš su PKS ir niekada antsviorio nesu tikėjusi, KMI toks, koks ir turi būti, maista prisižiūriu ir tt., bet visvien nesiseka pastoti...
O kokie jusu PKS simptomai? Ir Kiek laiko planuojate Jau? Ar ov vyksta pilnaverte?
Koskos parašė:
Nerealiai! Jus saunuole!
As tai jokio antsvorio neturiu, vienintelis PKS simptomas pas mane spuogai. Tai ne…
o hormonų tyrimus darėtės? ovuliacija vyksta?
Koskos parašė:
Pas mane kūno plaukuotumas padidėjęs, spuogai, formuojasi daug folikulų kiaušidėse. OV vyksta visada, bet greičiausiai nepilnavertė. Nepastoju jau metus ir beveik 3 mėn. Tyrimai visi padaryti, darytas kiaušintakių pratekamumas, jau du ciklus turėjau stimuliacijas, bet nieko. Po antros susidarė geltonkūnio cista tai ciklą teko praleisti...
burburbur parašė:
o hormonų tyrimus darėtės? ovuliacija vyksta?
Dariausi 6dieni. Ateinancia savaite laukiu rezultatu. tikiuosi viskas bus gerai.. pagal simptomus tai as lyg ir jauciu ovuliacija ciklo viduryje, ciklas visada reguliarus bet bijau kad gali buti nepilnaverte ..
Koskos parašė:
Dariausi 6dieni. Ateinancia savaite laukiu rezultatu. tikiuosi viskas bus gerai.. pagal simptomus tai as lyg ir jauciu ovuliacija ciklo viduryje, ciklas visada regu…
reikia kad ginė pasektų ar vyksta ov,arba pati su ot ir bkt galit pasekt. o 7dpo pasidayt prg ir matysit pilnavertė ar ne.
burburbur parašė:
reikia kad ginė pasektų ar vyksta ov,arba pati su ot ir bkt galit pasekt. o 7dpo pasidayt prg ir matysit pilnavertė ar ne.
Tai va Dabar ta prg ir dare , tad viskas greit bus aisku. Bkt dar nemeginau stebeti, ov testai rode kad ov Kaip ir vyko
Koskos parašė:
Tai va Dabar ta prg ir dare , tad viskas greit bus aisku. Bkt dar nemeginau stebeti, ov testai rode kad ov Kaip ir vyko![]()
ot nerodo kad vyksta ov. ot rodo lh bangą po kurios tūrėtų būti ov, bet jos gali ir nebūti
laukiam rezultatų
burburbur parašė:
ot nerodo kad vyksta ov. ot rodo lh bangą po kurios tūrėtų būti ov, bet jos gali ir nebūtilaukiam rezultatų
![]()
Nu jo, teisybe!
butinai pasiguosiu arba pasidziaugsiu
man su pks irgi joskiu aiskiu simptomu nebudavo, na kartais spuogai uzpuldavo, gal plaukuotumas dar padidejes, bet nekreipdavau demesio, kol diagnozes nesuzinojau, irgi nesekmingai planavom, kol ginekologe pas endokrinologa nenusiunte, o jis padare stebukla
dabar jau ir antra
o antraji karta pastojau vis dar zindydama ir menesiniu po gimdymo taip ir neturejau
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai