Marinaaa parašė:
Ne. Bet šeip blogu ispudžiu neprisirinkau manau jaudulys padarė savo. Nes instruktorius fainas. Maršrutas nesunkus tik va nekritiniu privėliau.☺
Nieko, kita kart bus drasiau jau ;)
Marinaaa parašė:
Ne. Bet šeip blogu ispudžiu neprisirinkau manau jaudulys padarė savo. Nes instruktorius fainas. Maršrutas nesunkus tik va nekritiniu privėliau.☺
Janiotė parašė:
Tikriausiai. ☺
Marinaaa parašė:
Tikriausiai. ☺
Kuriuo marstutu lekei?
kartais ne 8.15h egzas buvo?
Nu labas merginos. Siandien man buvo pirma vairavimo pamoka. As kaip naivuole tikejau ir tikejausi jog pirma pamoka bus mokyklos aikstelej, bet pasirodo klydau. Atejau prie mokyklos kur mokinausi teorija, ten jau lauke instruktorius. Iskart sesk prie vairo, pravede instruktaza apie vidinius reguliavimus ir visa kita, tada sako norint pradeti vaziuoti reikia prisisegti saugos dirzus, as jam sakau kur vaziuoti ? jis man i kelia ☺. Nu tada jau sirdis i kojas nukeliavo. Masinos visur ant kiekvieno kampo, apie kelia nesneku.... vaziavom vaziavom, liepe sustoti, ir sako pavaziuojam atbulom ? Bendrai paemus tai nugara buvo slapia kai islipau is masiniuko ?? istruktorius fainas su humoru ? Pagal ji, man neblogai kaip pirma karta sekesi, nutuokiu kas kaip, pagal jo ivertinima surinkau 6 balus, bet jau tiek iskaiciau parasyta. Dabar laukia ketvirtadieni reisas ? tikiuosi aikstelej, bet tikriausiai iki tos aiksteles dar paciai ir nuvairuoti reikes ? Ir noriu ismokti ir baisu. Tikiuosi laikui begant viskas bus ok ?
Man zinokit ir visa teorija is galvos isgaravo kai uz vairo atsisedau, ir i veidrodelius visai neziurejau nebent instruktorius pasakydavo jog dabar paziurim i viena tada i kita veidrodeli ? Akis i kelia, biski i apsukas i spidometra, vaira isikabinus, kojos isitempia... siaip su baime bet patiko ?
Laulyte parašė:
Kuriuo marstutu lekei?kartais ne 8.15h egzas buvo?
Ne buvo 10:00
sveikos as sekmingai važineju tik jau ispindejau noriu geresnes masinos
laužiu vyra bet sake bent metus turiu su sia pravainet nu žodiu
seimynele123 parašė:
Kodel cia taip ramu? Niekas savo vairavimo ispudziu neparaso ☺
labai džiaugiuosi už tave saunuole
mamulyte1 parašė:
sveikos as sekmingai važineju tik jau ispindejau noriu geresnes masinos![]()
laužiu vyra bet sake bent metus turiu su sia pravainet nu žodiu
![]()
Nu pagaliau viena vairuotoja parasr ? Kas liecia masinas, tai man uosviai norejo pirkti tojota jaris is naujesniu ir beveik 2tukst, sakau kam tokia brangia? Ar tu pigia ar brangia pirksi vistiek pinigelius kisi i ja. Tai gausiu opeliuka ? uz 1tuks is vokieciu kaimynas parvaro.
Jau tris vairavimus atvazinejau, sakyciau pati jaukiau masinoj jauciuosi ir ne taip bijau vairo ir pedalu ? Tik buna kad susibalamutinu kazkur kur nera kur balamutintis ? Vaziavom karta ir aikstelej, tai ten manevrus visokius darem ir priekiu ir atbulom, ale i vieta statem masina. Vakar per pika i centra vaziavom ? . Faina kai yra sviezi vairuotojai tai kazkuom pasidalinti gali, gal kokiais patarimais ? Atai visi seniai vairuoja ir labai mandri, bent jau mano rate ?
seimynele123 parašė:
Nu pagaliau viena vairuotoja parasr ? Kas liecia masinas, tai man uosviai norejo pirkti tojota jaris is naujesniu ir beveik 2tukst, sakau kam tokia brangia? Ar tu p…
Prašykit instruktoriaus kad nebemokytu aikštelej parkuotis. O realiom salygom nes nuo rugsėjo 1. Regitroj aikštelės B kat. Nebebus.
www.delfi.lt/auto/patarimai/keiciama-lietuvos-vairuotoju-egzaminavimo-tvarka.d?id=75360637 Nu va man egzas rugpjučio 30. Jei neišlaikysiu gausiu mokytis parkuotis iš naujo.
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai