seimynele123 parašė:
O man va pirmadieni pirma vairavimo pamoka. Tai jau dabar baisu darosi ??? Sekmes marinaaa per egza ☺
Man irgi pirma vairavimo pamoka?
seimynele123 parašė:
O man va pirmadieni pirma vairavimo pamoka. Tai jau dabar baisu darosi ??? Sekmes marinaaa per egza ☺
Man irgi pirma vairavimo pamoka?
Tik man itarimas kyla, jog iskart i kelias jis man lieps vaziuoti ? Nes kai telefonu kalbejom, klausiau kur atvaziuoti ateiti, tai sake prie mokyklos kur teorija ejau klausyti. O ten tai aiksteles nera. Kaip jie gali " zaliai zalia " pirma karta uz vairo atsisedusi zmogu i gatve varyt ??
Marinaaa parašė:
Na ka merginos ryt važiuoju bandyt laikyti praktikos egza. Sakiau gerai isimiegosiu kad būčiau budri,bet žiuriu nelabai gaunasi užmigti. Jaudulys ima savo.☺ Na bet…
Marinaaa parašė:
Na ka merginos ryt važiuoju bandyt laikyti praktikos egza. Sakiau gerai isimiegosiu kad būčiau budri,bet žiuriu nelabai gaunasi užmigti. Jaudulys ima savo.☺ Na bet…
Marinaaa parašė:
Marinaaa parašė:
Niu ar pavyko islaikyti??
Laulyte parašė:
Merginos sendiena lekiu i regitra praktikos egzui 8.15h bijau vaje bet tikiuosi paviks!
Ar pavyko?
Marinaaa parašė:
Jei labai nori tikrai nebus sunku. Aš irgi buvau nesėdejus, bet kai instruktorius pravedė jau automobily instruktaža tai iškart įkirtau. Tai sakė sunku patikėt kad …
Ar pavyko?
Janiotė parašė:
Ar pavyko?
Taip
Laulyte parašė:
Niu ar pavyko islaikyti??
Na ka merginos sėkmingai pirma karta neišlaikiau. Ispudžiai: instruktorius Vaidas mandagus, viska papasakojo, paaiškino padariau 9 nekritines ir lauksiu kito karto.☺✌
Janiotė parašė:
Ar pavyko?
Ne. Bet šeip blogu ispudžiu neprisirinkau manau jaudulys padarė savo. Nes instruktorius fainas. Maršrutas nesunkus tik va nekritiniu privėliau.☺
Laulyte parašė:
Taip![]()
Sveikinu
ir baltai pavydziu
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai