Noriu_noriu parašė:
Ar galite man truputi papasakoti kokia tolimesne bus eiga. Dabar leidziuosi vaistus i pilva, vaziuosiu pasitikrinti, kiek uzaugo folikulu. Kas toliau? Mane ta finan…
O kiek maždaug išleidote jau?
Noriu_noriu parašė:
Ar galite man truputi papasakoti kokia tolimesne bus eiga. Dabar leidziuosi vaistus i pilva, vaziuosiu pasitikrinti, kiek uzaugo folikulu. Kas toliau? Mane ta finan…
O kiek maždaug išleidote jau?
Auksele233 parašė:
O kiek maždaug išleidote jau?</blockquote
Jei neskaiciuoti buvusiu nesekmingu iui privacioje klinikoje, tai reikejo susimoketi uz pabraizyma 90 eur, ir vaistus 1,97 nes 247 kompensavo. Daugiau nieko todel ir idomu, kas manes laukia toliau ir kiek reikes susimoketi
Noriu_noriu parašė:
Klauskite merginu administracijoje viska paaiskins apie sumas, daktarai ne buhalteriai
Noriu_noriu parašė:
Aš jau turėjau isleist virš 500 eur čia su poliklinikos savos tyrimais ir vaisingumo tyrimais
Dbr darys kiaušidžių prieinamumą siūlė mokamai už 200 eur ir yra variantas nemokamas bet pasirinksiu nemokama nes drug kažkas bus ne taip nes ir taip pinigų reikės
Aišku kiekvienai skirtingai
Noriu_noriu parašė:
Is savo patirties galiu pasakyti,kad kai jau subres folikulai,lieps atvaziuoti punkcijai.Punkcija nemokama.Daro su narkoze.Ta diena ir vyras turi atvykti,nes jei viskas ok su folikulais,po punkcijos jam reiks priduoti savo turta.Iskart po siu proceduru pasakys,koki apvaisinimo buda taikys. Po punkcijos bent jau man israse daug vaistu (leidziamu ir tableciu),kuriuos grieztai reikejo pagal grafika naudoti. Sekancia diena po punkcijos paskambins gydytojas pasakyti,kiek folikulu apsivaisino.Jei bus apsivaisinusiu,pasakys,kuria diena atvykti perkelimui. Ta diena, kai perkelia embrionus,jeigu Jums ju lieka, uzsaldys ir tuomet reiks uz ju saugojima moketi.Berods iki 400€ metams.Paklauskit administracijoje,kokia dabar suma ir ar reikia moket uz metus ar puse metu ar kas men.Man nereikejo tai negaliu pasakyti.Esu tik skaiciusi. Jei embrionu po perkelimo nelieka,ner ka saldyti ,tai ta diena vel nieko nemokat . Nerekomenduoju kelti 3 embrionu (max 2)nebent esat dare ivf anksciau ir nepavyko. Po 2sav.po embrionu perkelimo galit pasidaryti testa.Taip pat kraujo tyrimus darysites,ar pavyko pastoti.Jei kraujo tyrimas rodys nestuma,po jo visos konsultacijos ir echoskopijos Santariskese bus mokamos .Mokedavau lyg 52 ar 54€ uz vizita(konsultacija+echoskopija).Pas Vaigauskaite tik uz echoskopija mokejau.Uz konsultacija nieko neeme.Tai nzn kaip nusprendzia,kada moket kada ne. Bendroje sumoje man asmeniskai pabraizymas,visu vaistu priemokos,vizitai kainavo apie 800€. Bet nereikejo saldyti embrionu. Didesniu sumu kaip 90€ per viena karta nereikejo moket. Jums tereikia del embrionu saldymo susizinoti.Sekmes!
Dovyda parašė:
Is savo patirties galiu pasakyti,kad kai jau subres folikulai,lieps atvaziuoti punkcijai.Punkcija nemokama.Daro su narkoze.Ta diena ir vyras turi atvykti,nes jei vi…
Dovyda parašė:
Is savo patirties galiu pasakyti,kad kai jau subres folikulai,lieps atvaziuoti punkcijai.Punkcija nemokama.Daro su narkoze.Ta diena ir vyras turi atvykti,nes jei vi…
Aciu jums uz toki issamu ir aisku atsakyma! Viskas pasidare aiskiau.
Kodel nerekomenduojate kelti 3 embrionu?
Anele_ parašė:
Sveikos. Gal kuri žinote, kada pas Vaigauskaitę bus sklebiamos vietos pirminei registracijai? Ačiū.
Jau vakar buvo, tai kažin ar dar šiandien rasit laisvu... Skambinkit..
Noriu_noriu parašė:
Aciu jums uz toki issamu ir aisku atsakyma! Viskas pasidare aiskiau.
Kodel nerekomenduojate kelti 3 embrionu?
Nes gali visi trys prisitvirtinti.trejetukas butu faina,bet gydytojai sako dvynukai ok,o trejetukas nepritaikytas moters organizmui.norisi isnesioti ir laiku pagimdyti,kad vaikai neturetu sveikatos problemu.
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai