Greta117 parašė:
Ačiū Jums, jo hormonai normose, jei ginekologė parašys siuntimą ar konsultacija vistik bus mokama. Neįsivaizduoju kokiai sumai nusiteikti...
Man liepė imti siuntimus iš šeimos gydytojos - konsultacijos buvo nemokamos
Greta117 parašė:
Ačiū Jums, jo hormonai normose, jei ginekologė parašys siuntimą ar konsultacija vistik bus mokama. Neįsivaizduoju kokiai sumai nusiteikti...
Beeta parašė:
O dar klausimas jei fsh lh daromas 3-5 c.d.tai tada daugmaž ir taikyti vizitą.
Greta117 parašė:
O dar klausimas jei fsh lh daromas 3-5 c.d.tai tada daugmaž ir taikyti vizitą.
Aš buvau ne ciklo pradžioj, tai turėjau atvažiuoti priduot tyrimus 2-3 CD. Tai jeigu nuvažiuosit ciklo pradžioj gal iš kart viską paims
Sveikos, merginos, gal gali kas priminti, padėti? - kaip galima PRAILGINTI ciklą? Kiek pamenu tai saldaus daug vartojimas, vynas, karšta vonia, seksas, petražolių nuoviro gėrimas - trumpina ciklą, paskatina mm ateiti greičiau, o ilgina žinau tik didelių dozių vitamino C vartojimą, gal kas žino dar kokių būdų? 🙏❤️
Beeta parašė:
Gal kas žinot, ar galima pasirinkti pas kurį nori eiti gydytoja, jeigu stimuliacija pradejas gydytojas išeina atostogų?
man regis ten iskart paskiria bet bent man iskart pasake kas pavaduos
O darėtės kuri nors Santarose pratekamumą? Ar jis būna mokamas gavus siuntimą iš savo šeimos gydytojo?
Šiai dienai esu užsirašiusi į Northway, bet, manau ten su visais tyrimais iki pratekamumo dar plius su konsultaciją tai laisvai bus kokie 500eur., pradėjau galvoti gal pratekamumą pasidaryti pirmiau su kokiu siuntimu jeigu jis kompensuojamas. O vėliau jei ne ta priežastis jau į Northway.
auryte777 parašė:
O darėtės kuri nors Santarose pratekamumą? Ar jis būna mokamas gavus siuntimą iš savo šeimos gydytojo?
Bent man pernai pavasarį Santarose siūlė du būdus: LP, nemokamai (bet nusiuntė į Antakalnio ligoninę, nes pas juos buvo eilės prie operacinės) arba su putom, mokamai. Ėjau su siuntimu ištyrimui/gydymui. Kadangi rinkausi operaciją, dabar nebepamenu tyrimo kainos jei rinktis putas (gal kitos pataisys, bet gal 200?).
auryte777 parašė:
Man su putom planuojama daryti-200 eur.
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai