Barbee parašė:
Mum tai monkasta padejo.. idomi buvo musu situacija. Visa ko priezastis buvo negydoma neslopinama alergija. O mus vis gyde kaip bronchine astma bet monkasta kosuliu…
O pas jus gal alerginė sloga?
Daugumai astma sergančių vaikų pirmieji ligos simptomai pasireiškia sulaukus 5-ojo gimtadienio. Skaityti
visą straipsnįBarbee parašė:
Mum tai monkasta padejo.. idomi buvo musu situacija. Visa ko priezastis buvo negydoma neslopinama alergija. O mus vis gyde kaip bronchine astma bet monkasta kosuliu…
flavuss parašė:
Tikra tiesa, iš pirmų lūpų žinau, kad patys pulmonologai neduoda Lietuvoje parduodamo pigiausio generiko (Monkasta) savo vaikams.
Singulair mums buvo išsigelbėjimas. Egipte jo dar pigiai ir be recepto gali gauti
Raganaj parašė:
Singulair mums buvo išsigelbėjimas. Egipte jo dar pigiai ir be recepto gali gauti
MSD?
flavuss parašė:
MSD?
Raganaj parašė:
Taip
geras. niekad nesugalvočiau iš Egipto vežtis vaistų
flavuss parašė:
geras. niekad nesugalvočiau iš Egipto vežtis vaistų![]()
Ir aš, bet ten būdama užsukau į vaistinę ir buvau nustebusi, kai vaikui vaistus gavau 4k pigiau nei pas mus. Tai ne kartą lauktuvių prašiau vaistų 😂
Raganaj parašė:
Na taip, bet nezinojome. Kartais atrodo paprasta slofa, kita diena jau koso . Labsi greit issivystidavo i kitas ligas
Raganaj parašė:
Ir aš, bet ten būdama užsukau į vaistinę ir buvau nustebusi, kai vaikui vaistus gavau 4k pigiau nei pas mus. Tai ne kartą lauktuvių prašiau vaistų 😂
Lenkijoje irgi gerokai pigiau, už tris pakuotes mokėjau 89 zlotus, tai juokas, palygint, kiek singulair kainuodavo Lietuvoje. Dabar ir visai jo nebėra turbūt.
Barbee parašė:
Na taip, bet nezinojome. Kartais atrodo paprasta slofa, kita diena jau koso . Labsi greit issivystidavo i kitas ligas
O koks gydymas paskirtas jums. Antialerginių vaistų išbandėme krūvas ir nulis naudos, adenoidai šalinti du kartus. Nenustebsiu, jei reiks ir 3🤦🏼♀️pas mus tas pats, sloga, kosulys, bronchitas. Ir čia dar, sakyčiau, lengvai prasisukam, nes iki plaučių uždegimo nenueina. Tikiuoa ir nenueis... Rugsėjį ir anksti pavasarį paūmėjimas.
flavuss parašė:
Lenkijoje irgi gerokai pigiau, už tris pakuotes mokėjau 89 zlotus, tai juokas, palygint, kiek singulair kainuodavo Lietuvoje. Dabar ir visai jo nebėra turbūt.
Prieš 3m nebuvo. Pas mus vaistų kainos labai užkeltos ir kai perki tuos pačius, matai kaip jų kaina kyla. Vaikui kompensuojami vaistai kainavo 4e,kai uz tiek pirkdavau Egipte. Lenkijoje nesidomėjau vaistų kianomis, bet jau supratau, kad ten pigiau...
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai