Aria parašė:
gal zinot nuo kelintu metu pradejo vakcinuoti nuo tymu ir raudniukes?
Buvo kažkuri ne taip seniai įkėlusi. Prastai man su skaičiais, tikrai nepamenu
ar tik ne Mia rašė, nuo kelintų metų
Aria parašė:
gal zinot nuo kelintu metu pradejo vakcinuoti nuo tymu ir raudniukes?
Buvo kažkuri ne taip seniai įkėlusi. Prastai man su skaičiais, tikrai nepamenu
ar tik ne Mia rašė, nuo kelintų metų
Xvim parašė:
Dar senoliai, žilas galvas kratydami, bylojo: "ne vokiečio bijok, ne ruso. Didžiausias lietuvio priešas - baisusis Gydytojas".![]()
tai kodel tada jei jau jis pasake, kad skiepyti tai ir puolama skiepyti? na ne visi gydytojai sedi kaip tortai ir aki uzmete ligas nustatineja. reikia atsirinkti pas ka galima eiti, pas ka ne.
Mary.S parašė:
Jūs interpretuojat, nes, kartoju, neturite jokios asmeninės patirties tamekaip galima spręsti apie kažką, ko niekada nesi bandęs ir net nežinai, kaip vis…
Leiskite pasiteirauti, apie mano žinias ir tai, ką aš bandęs ir kame esu kompetetingas, sužinojote iš krištolinio rutulio, taro kortų ar kavos tirščių?
Katiara parašė:
tai kodel tada jei jau jis pasake, kad skiepyti tai ir puolama skiepyti? na ne visi gydytojai sedi kaip tortai ir aki uzmete ligas nustatineja. reikia atsirinkti pa…
O jei neduokdie, susiplėšysit pėdos raiščius ir gydytojas pasakys, kad reikia gipsuot - tai iškart pulsit gipsuot, ar pirmoj eilėj lįsit į google pasiieškot kas ir kaip, ir po to paaiškinsit gydytojui, kad gal nereikia gipsuot?
Mary.S parašė:
Baikit interpretuotrimtai
kai sakau, kad neturi asmeninės patirties, tai kalbu konkrečiai apie štai ką: aš ir mano šeima 80% veganai, likę - vegetarai…
Na vakcinos nauda pajusti mes nelabai galim... Jei nesergi tai ir nauda.. Nezinau kaip ismatuot.. o del komplikaciju irgi viskas aisku, niekas ju neneigia.. O kad cia pvz patenka tai irgi normalu... Nes i tokias temas ateina tie kuriems ta tema aktuali...
O del mesos tai lialia nereikia.. Musu seima valgo mesa ir irgi neligoniai... Organizme veikia kompensaciniai mechanizmai... Jei gelezies negaus is mesos tai gaus is spinatu... Vilkai kai badmetis irgi uogas valgo... Zmogus is prigimties grobuonis (gamtos duoti iltiniai dantys) problema yra tik nesubalansuotoj mityboj, o ne kokios kilmes produktai.. Aisku zolytes valgant kalorijas lengviau skaiciuot.. Tik tiek...
Xvim parašė:
Leiskite pasiteirauti, apie mano žinias ir tai, ką aš bandęs ir kame esu kompetetingas, sužinojote iš krištolinio rutulio, taro kortų ar kavos tirščių?
gal man protingas asmuo toks kaip tu gali atsakyt kada pradejo vak. nuo raudoniukes ir tymu?
Xvim parašė:
Na, užtenka matyti komentarus tamstos ir pasidaro aišku, kad jei ir turite vaikų, tai jie skiepyti. Jei ne, vistiek esate už vakcinaciją. Ar čia reikia kažkokių esktrasensinių galių tam suvokti, kai akivaizdžiai pristatote savo poziciją?
Mary.S parašė:
Na, užtenka matyti komentarus tamstos ir pasidaro aišku, kad jei ir turite vaikų, tai jie skiepyti. Jei ne, vistiek esate už vakcinaciją. Ar čia reikia kažkokių esk…
O tai aš būtinai privalau būt neskiepyjęs vaikų, tam kad galėčiau turėti nuomonę apie tai ar kaip?
Mary.S parašė:
nesusikalbam. Dar kartą tada rašau: medikų tarpe daugėja gydytojų, kurie atsisako skiepyti savo vaikus būtent dėl šalutinių poveikių. Ar tai lygu jūsų pateiktam …
Is kur tokia informacija?
Jei jusu draugu rate vienas medikas neskiepyja, tai nereikskia, kad daugeja
Aria parašė:
gal man protingas asmuo toks kaip tu gali atsakyt kada pradejo vak. nuo raudoniukes ir tymu?
keli puslapiai atgal buvo nuoroda su visų vakcinų išleidmo datom.
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai