zazuzulu parašė:
Karsciavote?
turit omeny po skiepo? ne mums nei nuo vieno skiepo nebuvo jokiu blogumu,tpfu tpfu tpfu. bet pasiskaicius visus situos forumus apie skiepu zala ir pan.tai galvele neisnesa ka toliau daryti...
zazuzulu parašė:
Karsciavote?
turit omeny po skiepo? ne mums nei nuo vieno skiepo nebuvo jokiu blogumu,tpfu tpfu tpfu. bet pasiskaicius visus situos forumus apie skiepu zala ir pan.tai galvele neisnesa ka toliau daryti...
BonBon parašė:
taip taip, dar padarys, kad i darzelius ir mokyklas nebepriimines neskiepytu..
Nieko jie tuo nepasieks. Jei medikai lengvai nuperkami, kad iškišinėtų vaistus ir skiepus, tai tikrai neatsisakys parduot skiepų paso. Nepagąsdins
BonBon parašė:
nuo papilomos neveiksmingas. Jau ne viena daktare sake
ar sake ar yra rimtu irodimu?mano klausime tikrai nera jokios ironijos, man tik idomu, nes turiu paaugle dukteri
imdeco parašė:
turit omeny po skiepo? ne mums nei nuo vieno skiepo nebuvo jokiu blogumu,tpfu tpfu tpfu. bet pasiskaicius visus situos forumus apie skiepu zala ir pan.tai galvele n…
paklausk mamų patarimo, kurių pirmas vaikelis nukentėjo, tai antro jau nebeskiepina
Raganaa parašė:
As nesakau kad nekuria nuo rimtu ligu, kuria. Bet man keista, kamkuria nuo beprasmisku ligu, jeigu tas lesas ir savo prota galetu panaudoti naudingiau, pvz vakcinom…
Man apskritai idomu, kokiu tikslu pvz sumasto kurti skiepa nuo kokio roto (na absurdiskas skiepas nuo paprastos ligos..) jeigu yra daug baisesniu ligu. Kodel nekuria "naudingesnio" skiepo. Kokiu tikslu kurti praktiskai bevercius..? Na tikslas aisku pinigai. Bet gi daug daugiau pinigu uzdirbtu sukure skiepa nuo rimtos ligos, o ne nuo roto kazkokio.. Kur logika..
na tu cia parasei :Kodel nekuria "naudingesnio" skiepo. tai as ir parasiau, kad kuria
eckute parašė:
paklausk mamų patarimo, kurių pirmas vaikelis nukentėjo, tai antro jau nebeskiepina![]()
na juk visi vaikiukai skirtingi. jei vienam kazkas nutiko nereiskias kad tas pat nutiks ir kitam
gaida parašė:
ar sake ar yra rimtu irodimu?mano klausime tikrai nera jokios ironijos, man tik idomu, nes turiu paaugle dukteri![]()
Yra. Ta vakcina ir nevaisingumą sukelia, ir nuo vėžio tikrai nesaugo. Priedo visiškai išbalansuoja organizmą. Dabar šituo skiepu pradėta skiepyti ir vyrus, tik velniai žino, kam. Lietuvoj dar ne, bet ateis ir pas mus.
gaida parašė:
ar sake ar yra rimtu irodimu?mano klausime tikrai nera jokios ironijos, man tik idomu, nes turiu paaugle dukteri![]()
Nera apskritai manau dar irodymu ar jis apsaugo. Todel kad skiepas pakankamai sviezias. Dar turi praeiti labai daug metu, kad isitikinti jo nauda. Tame tarpe turetu buti ir puse neskiepytu, kad butu su kuo palyginti
O to nebus, jei ives si skiepa visur kaip privaloma (kompensuojama). Taigi naudos ir nesuzinosime manau. O zala jau dabar matyti. Jau daug mirusiu vaiku, buvau idejus straipsni. Daug nukentejusiu su labaii rimtom pasekmem.
Raganaa parašė:
Nera apskritai manau dar irodymu ar jis apsaugo. Todel kad skiepas pakankamai sviezias. Dar turi praeiti labai daug metu, kad isitikinti jo nauda. Tame tarpe turetu…
ar manai , kad nera irodimu, ar turi kokiu nors irodimu? o gal pati uzsiimi kokiais tai tyrimais ir turi kokiu tai irodymu, ar tik skaitai visokius straipsnius ir keli bangas visur kur reikia ir nereikia?nes as kur skaiciau , tai ten parasyta, kad ne nuo visu tipu virusu apsaugo, ta vakcina. ir jei esi pasiskiepinusi, tai dar nereiskia, kad nebereikia profilaktiskai tikrintis
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…